Mám win 7.. ten kto ho má tiež, vie, že okná sa vždy otvárajú tak..ako by som to nazvala.."ladne" .. proste že len nekliknete na ikonku a ťuk..proste tak pekne
@cocca-colla pravdepodobne ti segra zrušila efekty... podrž na klávesnici logo windows a stlač Pause/Break... potom v ľavo hore otvor "Advanced System Settings", záložka Advanced, Performance, Settings, Visual Effects a zaklikaj si tam všetko...
@mm47 preto, ze x rokov pouzivas XP, neznamena ze XP je najlepsie... povedat ze je nieco nahovno, len preto ze jedna babka povedala, to je naozaj tvrdenie nahovno...
skus lepsie definovat problem nejako neviem co sa chces opytat...
PS: Win 7 pouzivam uz pol roka a zatial mam viac dovodov na nadavanie ako pri Win Viste... s XP stale nemam problem, akurat ze je to taky zastaraly SW, ze sa mi ho neoplati instalovat...
@mm47 ,ja ako zarytý zastánca xp ktoré som mal asi sto rokov ti musím z lútosťou oznámiť, že win 7 sú rovnaké, možno trošku lepšie čo sa týka rýchlosti a sú krajšie. tiež mi je smutno za xp, ale doba ide ďalej. a vista je nahovno.
@mm47 a to ide... človek sa opýta, ako v sedmičke vypnúť efekty a nájde tam príspevky typu "7 neviem, XP je najlepšie a Vista je nahovno"... otázka znie - koho to zaujíma ?? ak si si nevšimol, diskusia nie je o tom, čo si myslíš o Viste ale o tom, ako VYPNÚŤ EFEKTY vo WINDOWS 7. keď nevieš, tak nevyjadruj... a i tak pozerám, že nie si jediný... tu má strašne veľa ľudí problém vyjadriť sa priamo k veci.
som silny odporca Visty a sam pouzivam linux, ale musim povedat ze 7 je lepsia ako XP, aj ked som sa XP-cka velmi dlho zastaval. Predsa je len to XP uz strasi system.
@james144 nie len ako ale to JE nepodarené demo kdesi som čítal vyjadrenie Microsoftu že Vistal mala byť len akási skúšobná verzia 7mičky ale Gates v tom videl zisk tak ju poslal v podstate nedokončenú do sveta ako plnú verziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@cocca-colla pravdepodobne ti segra zrušila efekty... podrž na klávesnici logo windows a stlač Pause/Break... potom v ľavo hore otvor "Advanced System Settings", záložka Advanced, Performance, Settings, Visual Effects a zaklikaj si tam všetko...
@cocca-colla
skus lepsie definovat problem nejako neviem co sa chces opytat...
PS: Win 7 pouzivam uz pol roka a zatial mam viac dovodov na nadavanie ako pri Win Viste... s XP stale nemam problem, akurat ze je to taky zastaraly SW, ze sa mi ho neoplati instalovat...
seagull1 to nepovedala jedna babka ale vacsina pouzivatelov PC , zato ze tebe sa lubi Vista tak este nieje lepsia lebo je novsia
@mm47 nik netvrdí, že vista je super, ja si myslím, že ja na prd
Aj Xp bol fajn, ale 7 je 7..s tým sa to nedá porovnávať..
ale proste Vista s nou mam zle skusenosti
@mm47 a to ide... človek sa opýta, ako v sedmičke vypnúť efekty a nájde tam príspevky typu "7 neviem, XP je najlepšie a Vista je nahovno"... otázka znie - koho to zaujíma ?? ak si si nevšimol, diskusia nie je o tom, čo si myslíš o Viste ale o tom, ako VYPNÚŤ EFEKTY vo WINDOWS 7. keď nevieš, tak nevyjadruj... a i tak pozerám, že nie si jediný... tu má strašne veľa ľudí problém vyjadriť sa priamo k veci.
som silny odporca Visty a sam pouzivam linux, ale musim povedat ze 7 je lepsia ako XP, aj ked som sa XP-cka velmi dlho zastaval. Predsa je len to XP uz strasi system.
a nabudúce argumentuj konkrétne, nespomínam si, že by som ja osobne niekedy riešil vek, zajkovu orientáciu s meďúrom ani podobné veci
z mojej strany všetko, bye bye