ako povedal gukol, 8 win je skôr na tablety jediná nevýhoda čo má je nedostatok ovládačov na zariadenia, osobne mám aj 7 win aj 8 win ale viac my vyhovuje 7
@gukol win8 je len prisposobena metrom na tablety alebo dotykove obrazovky a ma to svoje opodstatnenie...inak je to to iste ako win7...ked uz ti to metro vadi tak sa da vypnut a da sa do spodnej listy pridat tlacitko start...takze vazne nevidim dovod odsudzovat win8 len koli tomu ze ma navyse metro...navyse je rychlejsi, stabilnejsi a odkedy ho pouzivam tak prakticky neviem co je to bsod, kdezto na win7 mi to vyhadzovalo casto...
@admi155 nedostatok ovladacov? to je kokotina na entu...win8 berie ovladace aj z win7 a visty uplne bez problemov...sam mam tlaciaren na ktoru nejsu novsie drivery ako na vistu a bezi to v pohode...alebo mam scanner ktory su ovladace len pre win xp a aj to mi ide...co sa tyka ovladacov tak win8 je na tom daleko lepsie ako win7 co sa tyka kompatibility...
@laurittav co na tom nevies? prepnes sa do pracovnej plochy a mas to to iste ako kazdy iny win...
ja som sa toho bál a aj tak to opadlo keď som si kúpil nový laptop menší acer aspire one, po prvej polhodine možno aj skôr som ho mal chuť hneď zmazať a dať tam sedmičky, keby na ňom bol 7 bol by aj rýchlejší a všetky programy čo používam by aj šli normálne, tak som si ako prvé nainštaloval program čo mi spravil tu klasickú windows ponuku za ktorý budem musieť o mesiac zaplatiť okolo 5 libier ak to nevyriešim inak metro som rovno dal zrušiť a aplikácie z neho ani nepoužívam je to proste hrozné celé vôbec ho neodporúčam na počítače alebo laptopy občas vidím ako mi nezmyselne preblikáva chrome čo som pri wi7 v živote nezažil a to som robil kade čo, a zas keby som tam dal win7 neviem či vôbec mám nárok na downgrade a zas by som mal nelegálne windows ako viva la vida MICROSOFT ako to bolo s vistou tak to dojebali aj teraz ako ďakujem pekne zatiaľ sa držím aj bez toho že mi skoro vštky inštalačky starších hrier ktoré by som si na mojom trochu slabšom cpu aj zahral vzhodilo chybu ďakujem veľmi pekne !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@admi155 nedostatok ovladacov? to je kokotina na entu...win8 berie ovladace aj z win7 a visty uplne bez problemov...sam mam tlaciaren na ktoru nejsu novsie drivery ako na vistu a bezi to v pohode...alebo mam scanner ktory su ovladace len pre win xp a aj to mi ide...co sa tyka ovladacov tak win8 je na tom daleko lepsie ako win7 co sa tyka kompatibility...
@laurittav co na tom nevies? prepnes sa do pracovnej plochy a mas to to iste ako kazdy iny win...
áno, veď to viem..tak ho aj používam