nemam ho moc v láske, nemám rada že sa mi otvorené programy o Windowsu ukazajú tak že musím zájsť mišou nabok alebo to že nastavenia sú tiež tak naboku
a inak aky mate problem s tym, ze je to program ? je to v podstate "kolekcia"programov, vdaka, kt. sa daju spustat ostatne programy, vdaka jeho serviceom a resourcom
@kosmiklove pamätáš ako som ti písal o ten net? o tom hovorím... stále mi nejdú nejaké stránky... a pripojením to nie je... jednoducho dačo hapruje na starom 12 ročnom pc tento WIN ináč je geniálny
@patricino jj pamatam...ja ho mam asi tyzden a zatial neporozujem ziadne problemy...dokonca som este spokojnejsi..hlavne ze tlacitko start znova obsahuje moznost vypnut pc
@n0win0u@patricino v širšom zmysle slova aj OS je program, ale väčšinou sa výraz "program" používa v užšom zmysle, preto som sa nad tým pozastavila, lebo nemyslím, že by @prach medzi tým rozlišoval
@patricino a neblokuje ti to antivirak alebo nieco take?
no predstav si ze ano...vo win8 bola taka vychytavka ze ked si presiel do laveho dolneho rohu mysou a klikol pravym tlacitkom mysy tak vyskocilo okno kde si mal v ponuke prikazovy riadok, ovladaci panel, hladat, spustit a kopec dalsich odkazov...
vo win8.1 je tomu tak ked kliknes pravym na tlacitko start a obsahuje presne to iste len je tam navyse aj vypnut pc, restartovat, uspat a odhlasit
@kosmiklove ee antivirakom to nie je na 8mičke mi to šlo na 8.1 nie...
joo aha to som nevedel a príde mi to nepraktické to kľudne prejdem myšou do pravého dolného kliknem na stavenia a vypnem teda tvoja verzia menej klikov ale nepáči sa mi mne od začiatku metro vôbec nevadilo
@antifunebracka podľa mňa je medzi ním a win7 v podstate celkom zanedbateľný rozdiel v ovládaní, tak neviem čo z neho robí takú user-unfriendly voľbu.... ale tak samozrejme ty používaš internet explorer, ty máš iné kritériá
@tikalok uz nepouzivam, mam pocit, ze je pomalsi jak ine prehliadace a na rozdiel od win7 win8 vyzera neskutocne zmatocne a clovek nema chut tam ani na nic kliknut. OS ma byt hlavne prehladny a tu sa vyvojari snazili z toho robit umelecke dielo
staci nainstalovat pokki alebo nieco take a mas pokoj , je to dobry os s osobnej skusenosti mozem povedat ze na win 8 mi aj slabsi pc vzdicky zvladal hd videa lepsie ako na 7. Inac velke rozdieli oproti 7 tam niesu.
@prach takze podla mna uplne pohode az na ponuku start ktory by som asi viac vyuzil na dotykovej ploche obrazovky .! Priehladnost okien u windows 8-8.1 by som zmenil na iny typ schemy airo! inak podla mna schopny system
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ako hovoríš radko
hadam budem mocť použivať VLC a ine blbosti (napalovačku,winamp,SKYPE)
ale ešte 2 tyždne a zmeni sa to tak dakujem za radu
spokojnosť zo 7mičkou veľká!
@majcisto tak to isto nie..z jakeho dovodu? vo vsetkych smeroch je win7 o malinko horsi..
@darkestangel
@shiki co musis zajst nabok? ked sa prepnes do desktopu tak to mas to iste ako win7...a na 8.1 mas aj start..
a inak aky mate problem s tym, ze je to program ? je to v podstate "kolekcia"programov, vdaka, kt. sa daju spustat ostatne programy, vdaka jeho serviceom a resourcom
apromo štart vypnuť pc??? čo šak cez tlačítko štart sa len dostaneš do metra nič viac
no predstav si ze ano...vo win8 bola taka vychytavka ze ked si presiel do laveho dolneho rohu mysou a klikol pravym tlacitkom mysy tak vyskocilo okno kde si mal v ponuke prikazovy riadok, ovladaci panel, hladat, spustit a kopec dalsich odkazov...
vo win8.1 je tomu tak ked kliknes pravym na tlacitko start a obsahuje presne to iste len je tam navyse aj vypnut pc, restartovat, uspat a odhlasit
joo aha to som nevedel a príde mi to nepraktické to kľudne prejdem myšou do pravého dolného kliknem na stavenia a vypnem teda tvoja verzia menej klikov ale nepáči sa mi mne od začiatku metro vôbec nevadilo
stačí win 7