Prednedávnom Microsoft vydal v automatickej aktualizácii nástroj na overenie pravosti operačného systému. Pri spúšťaní operačného systému vás systém na to upozorní, avšak dá sa tento nástroj na overenie platnosti systému (Windows Genuine Advantage Validation Tool) jednoducho odinštalovať.
Kocur - predstav si že je na to aj crack! prečoby nebal byť..ty s a uvedom na akej je cely´systém (Windows Genuine Advantage Validation Tool) postavený...
to ti nepomoze nic! hlavne nepouzivajte exploer a nesthujte a nechodte na stranku microsoft ani nestahujte aktualizacie
ale prd vam to pomoze lebo len co sa to rozbehne ako nahel sa pripojis alebo odpojis od intenetu hned ta to najde a na viste kt. mam sa tomu uz vbec nijako neda predist
caute ja mam problem taky ze sa mi nespusti windows ani mi len logo nenacíta a myslim si ze je to problem s tym ze som mala nelegalny windows a vyprsala mi doba lebo som s tym nic nerobila ak viete ako to nejako spravit tak mi napiste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nenapisal som ze na to nieje crack ale ze na to netreba crack.
ten crack urobil tupec co nevie ze sa to dalo aj inak vypnut.
ale prd vam to pomoze lebo len co sa to rozbehne ako nahel sa pripojis alebo odpojis od intenetu hned ta to najde a na viste kt. mam sa tomu uz vbec nijako neda predist