odinstalovala som omylom nejaky realtek ci co a vobec mi nesiel v celok pc zvuk.. nastastie som tam nieco nainstalovala a zvuk ide.. lenze nejde mi obraz v ziadnom prehravaci ked si zapnem nejaky film alebo clipy... chcem sa spytat na nejaky codec alebo n
Ono tažko sa odbovedá na slová NEJAKý ......REALTEK je zvukoví čip na základnéj doske takže predpokladám, že si odstránila pravdepodobne program na zvuk čo sa ti ale podarilo spravit, lenže tím že si NEJAKý program doinštalovala si vlastne posrala zase to prehrávanie obrazu ....
Moja rada znie OBNOVENIE WINDOWSU do toho momentu čo si odstránila ten REALTEK
ten realtek je driver predpokladam, lebo aj ja ho mam aky mas pocitac? lebo na ofic. strankach vyrobcu pocitaca, bi mali bit tie driveri na stiahnutie. rozhodne je to lepsie ako hladat driver cez google, kde ti najde z kopou virusou. lebo google je virusou plna rit
Ako vidim zase su tu vsetci mudri... @godzila obnovenie windowsu? Vacsiu picovinu si snad nemohol trepnut...to este aj niekto pouziva? Ja to automaticky vsade vypinam...zere to kopec miesta na disku a hlavne vo viste to strasne spomaluje cely system...vo win7 je to konecne tusim vypnute...
@nikeboy wmp je najlepsi multimedialny prehravac ktory ak mas spravne kodeky prehra bez problemov vsetko...
@sapphyre ak mas staci cd od zakladnej dosky a preinstalovat zvuk a k tomu videu staci k-lite codek alebo codek pack all in one prinajhorsom ti to mozem poslat
@Kosmiklove a vies ze ani nie, hlavne v tom ze kolko zabera pameti, ostatne prehravace su menej narocne. plus moznosti uprav ktore mozem v nom robit, su u inich lepsie.
@nikeboy zalezi od toho co od neho ocakavas...preto som napisal multimedialny...aj telefon je multimedialne zariadenie..nahradi fotak, navigaciu, mp3 prehravac...ale ak by si chcel vyslovene dobry fotak tak si telefon na fotenie nikdy nekupis...a tu plati to iste
@Nikeboy ked WMP12 idluje tak zere nic z procaku a 12 mega ramky. Ked pozeram film na rozliseni 1200x800 tak zere 10-20% z procaku a 60 mega ramky. Podla mna je to uplne v pohode, nehovoriac o tom, ze na Windows 7 sa WMP spusta okamzite.
Napriklad taky VLC sa pusta aj zo 10 sekund, zere len o nieco menej procaku no ramky pri prezerani toho isteho filmu s tym istym rozlisenim zozere az 70 mega a kazdu sekundu k tomu pribali dalsich 200-300KB.. Ani za 10 minut, sa to nechcelo zastavit.
Takze WMP12 je pre mna jasna volba aj pri prehravani videa aj hudby (manazovanie hudby je tu imho uplne naj).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moja rada znie OBNOVENIE WINDOWSU do toho momentu čo si odstránila ten REALTEK
a ak nepomoze googli CCCP codek
Ja som sa taktiez tak dakedy davno odpinkal, ale nasiel som to co som zrusil na nete a mam vsetko naspat a O.K.
stiahni a nainštaluj
@nikeboy wmp je najlepsi multimedialny prehravac ktory ak mas spravne kodeky prehra bez problemov vsetko...
@sapphyre ak mas staci cd od zakladnej dosky a preinstalovat zvuk a k tomu videu staci k-lite codek alebo codek pack all in one prinajhorsom ti to mozem poslat
Napriklad taky VLC sa pusta aj zo 10 sekund, zere len o nieco menej procaku no ramky pri prezerani toho isteho filmu s tym istym rozlisenim zozere az 70 mega a kazdu sekundu k tomu pribali dalsich 200-300KB.. Ani za 10 minut, sa to nechcelo zastavit.
Takze WMP12 je pre mna jasna volba aj pri prehravani videa aj hudby (manazovanie hudby je tu imho uplne naj).