@petushiq18 ved presne to som urobila... v tom návode bolo písané "Save Movie file" ja som tam mala namiesto toho "Publish movie"... bola pri tom rovnaká skratka takže je to to isté... a potom sa mi tam objavila tá tabulka...
keď to celé spravíš, vojdeš do hlavného menu, a tam bude "Uložiť film", a keď sa to bude pýtať na formát, klikni "Pre počítač". nedávaj "Uložiť Projekt". mne to stále hodí do .wmv, a Youtube s tým problém nemá
@moussinka to sa ti potom iba ulozilo do neukonceneho suboru, ktory mozes este dorabat
ako spomenula @petushiq18 , musis dat publikovat film a tam sa tusim vybrat aj subor aj velkost suboru, nie je mozne, ze by sa ti to tymto sposobom ulozilo znovu do mswmm
@petushiq18 už to mám... normálne sa ma to opýtalo kam to chcem uložit a načítalo sa to... ale ked som predtým klikla na "publikovat film" tak sa mi tam stále objavovala táto blbost: roblem1d.png&res=landing" target="_blank" rel="nofollow" class="linkavkomente" title="Linka">» desmond.imageshack.us/Himg256/scaled.php?server=256...
Uložiť do môjho počítača - vybrať si kvalitu akú chceš je tam možností jak nasraných. Ale dala by som najvhodnejšie pre prehranie na tvojom PC dáš ďalej a film je hotoví. prehrá ti to každý prehrávač.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@ziggy97 nj, len som nechcela stahovat nijaký program teraz, mám pc pred preinštaláciou... :/
ako spomenula @petushiq18 , musis dat publikovat film a tam sa tusim vybrat aj subor aj velkost suboru, nie je mozne, ze by sa ti to tymto sposobom ulozilo znovu do mswmm