Mal som dlho vistu a teraz mam 8. Prekvapila ma astronomicka rychlost spustania systemu. Ale mam aj problem, ktory som s vistou nikdy nemal. Nefunguje flash a zvuky. Musim restartnut pocitac a az potom ide ok. Ale dost casto sa to objavuje.
@milo5 neviem ci to pomoze, ale skusit mozes. mne vypadaval zvuk tiez a musela som vzdy restartnut a potom som odinstalovala aktualizaciu KB 2962407 a odvtedy zvuk ide v pohode vzdy
7 a 8 sú sú takmer vyrovnané, mne osobne sa páči viac 8.
Väčšina problémov čo s tým majú ľudia sú často spôsobené práve malou zručnosťou užívateľov, nie systémom
Vôbec nerozumiem tomu hejtu na adresu osmičiek...
Proti Win 8 nič nemám, po aktualizácii na 8.1 update 1 je to už perfektné (používam ju zatiaľ len vo virtualboxe, ale rozmýšľam, či ju nezačnem používať primárne)
Pred 5 rokmi som mal Vistu .. Musím poznamenať, že so SP2 to bol už použiteľný a paradoxne aj celkom rýchli systém.
samozrejme linux, ale keď sa pýtaš na tieto možnosti tak win 8.1 s poslednou aktualizáciou je neprekonateľný zatiaľ, ale kedže už v septembri budú prve win9 bety tak asi nie dlho bude 8.1 naj
Vista má reputáciu "šrotu" kvôli tomu že keď bola úplne nová, MS jasne povedal že má vyššie požiadavky ako XP no OEM výrobcovia to ignorovali, začali sa predávať notebooky s vistami s 256MB RAM a nejakým celeronom z doby kamennej a nenávisti bolo zrazu kopec, ak by OEMáci rešpektovali požiadavky systému, reči typu @1 by nikdy neboli
Dlho som používal Vistu a nikdy som nechápal ten hate od ostatných, krásne rýchly systém, prešiel som na 7 a ešte lepšie, prehľadnejšie a rýchlejšie... S novým vymakaným nb som dostal Win 8.1 a mal som pocit že držím v ruku 10-ročný šrot a nie herný notebook.. po preinštalovaní na 7 vo všetkom dvojnásobné fps a boot o polovicu rýchlejší, plus sa dá ku všetkému dostať rýchlo a nie že na jedno potrebujem byť na ploche. na druhé zas v metro rozhraní
Windows Vista - dokázal som s ňou žiť, a občas mi uľahčila život, ale ..... tak bola to Vista, občas to chcelo trpezlivosť.
Windows 7 - tam som mal problémy od Beta verzie - počas toho ako som mal dvd vnútri normálne načítané, prestala mechanika existovať, potom mi to robilo s harddiskom a aktualizácia driverov nič nevyriešila, padal mi Prieskumník, v jednom účte mi načítal webkameru v druhom už nechcel, tak ..... akosi to pretrvalo aj do oficiálneho vydania.
Windows 8 - konečne to všetko funguje jak má a celkom hladko, ale nebol by to Windows aby občas nezblbol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Väčšina problémov čo s tým majú ľudia sú často spôsobené práve malou zručnosťou užívateľov, nie systémom
Vôbec nerozumiem tomu hejtu na adresu osmičiek...
Proti Win 8 nič nemám, po aktualizácii na 8.1 update 1 je to už perfektné (používam ju zatiaľ len vo virtualboxe, ale rozmýšľam, či ju nezačnem používať primárne)
Pred 5 rokmi som mal Vistu .. Musím poznamenať, že so SP2 to bol už použiteľný a paradoxne aj celkom rýchli systém.
inak 7cka, s 8ckou nemam vela skusenosti zatial
Win 8 je dobry na rozne programy
A win 7 je dobry na hry ja davam hlas 7
Windows Vista - dokázal som s ňou žiť, a občas mi uľahčila život, ale ..... tak bola to Vista, občas to chcelo trpezlivosť.
Windows 7 - tam som mal problémy od Beta verzie - počas toho ako som mal dvd vnútri normálne načítané, prestala mechanika existovať, potom mi to robilo s harddiskom a aktualizácia driverov nič nevyriešila, padal mi Prieskumník, v jednom účte mi načítal webkameru v druhom už nechcel, tak ..... akosi to pretrvalo aj do oficiálneho vydania.
Windows 8 - konečne to všetko funguje jak má a celkom hladko, ale nebol by to Windows aby občas nezblbol.