Caute, mam problem. Kupeny "The Witcher Enhanced edition" mi po update na 8.1 pise ze moj pocitac nesplna minimalne poziadavky. Na 8 siel v pohodke, viem ho nejak ojebabrat aby si myslel ze mam stale 8smicku a fungoval ?
@ps102@lepka problem je ze je to kupena hra zo steamu, on ti neurobi normalny shortcut na plochu, ale je to akoby len webovy odkaz, takze kompatibilitu neviem nastavit
Ale aj tak by sa to malo dať nastaviť v exe súbore kde je hra nainštalovaná.
Skús pozrieť C rogram FilesSteamSteamappscommonWitcher Enhanced edition
Myslím si že tak nejak by mala vyzerať cesta k tomu súboru, nájsť si to musíš sám
nevidim problem preco by to nemalo ist. problem bude skor v samotnom update winu. niekedy ten update z 8 na 8.1 neprebehne korektne a potom to robi problem. dufam ze to je teda tym pretoze
@zirafkaadka mam doma este jednu nerozbalenu original kopiu ktoru si planujem zahrat spolu s 2 a 3 ked vyjde
@zirafkaadka ja som nehral este ani jeden diel jednotku mam kupenu asi rok a pol este nerozbalenu a dvojku kupim ked vyjde trojka a dam si maraton
@smajdalf myslel som si ze to bude len takato prkotina ja mam na pc cistu instalacku win8.1 (kedze sa robil update cez store v ktorom to nebolo povolene pre uzivatelov MAK licencie) a tak drviva vacsina problemov ktore ludia popisuju po update sa ma vobec netykaju. vsetko slape tak ako ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Skús pozrieť C rogram FilesSteamSteamappscommonWitcher Enhanced edition
Myslím si že tak nejak by mala vyzerať cesta k tomu súboru, nájsť si to musíš sám
co tak napisat tento tvoj problem do googlu?
» steamcommunity.com/app/20920/discu...
@zirafkaadka mam doma este jednu nerozbalenu original kopiu ktoru si planujem zahrat spolu s 2 a 3 ked vyjde
@zirafkaadka treba vyuzivat steam vypredaje 1 a 2 mam za tusim 15 eur
@smajdalf myslel som si ze to bude len takato prkotina ja mam na pc cistu instalacku win8.1 (kedze sa robil update cez store v ktorom to nebolo povolene pre uzivatelov MAK licencie) a tak drviva vacsina problemov ktore ludia popisuju po update sa ma vobec netykaju. vsetko slape tak ako ma