No pri prirucnej mas taku kovovu ohradu do krorej musis tasku narvat. A s tou bundou na to kasli, najviac to neznasam pri kontrolach, je to ostara sa s tym jebat
uz som s nimi letel par krat a tak vseobecne ta budu kontrolovat este na letisku, tak ako kontroluju vsetkych ci nemas nieco co nemozes mat, wizzair moze kontrolovat tvoju batozinu uz len co sa tyka velkosti, to robia vaccsinou ked ides s malym kufrom, ja som s batohom nemal nikdy problem aj ked nie je prave najmensi a prirucnu mas vacsinou okolo 10kg ale este nikdy som nevidel zeby ju niekomu vazili
batoh sa da stlacit pokial viem, ked to tam narves maju pici. Verim tomu ze vaha sa da zistit hoc aj na takych undergroundovych zdrojoch ako stranky wizzairu
@toxo @lui74
Vďaka vám a o koľkej odporúčate byť na letisku? Skôr (2h) alebo stačí tak 50 minút pred odletom? Lebo letím o 6 ráno tak aby som nemusel zbytočne vstávať
@laurikaaa@lui74@toxo a ako je to s letenkou? Kupil som ju ale na mail mi prislo len nejako potvrdenie a cudny kod mam aloze iba povedat kod a oni si ma najdu v systeme ci ako?
*a ani sa mi nepodakovali, ze som si vybral prave nich
vyysvetlené to nájdeš v tom potvrdení s kodom, čo ti prišlo - hľadaj tam napísané online check-in check-in sa robí asi na stránke wizzu, s wizzom som ho ja osobne nerobil, tak neviem to presne...
@lui74 super, mám. Velikánska vďaka, myslel som si, že prídem na letisko s kódom, poviem ho tam a oni si ma najdu v systeme to by bol trapas takže diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kontrola nezavisi od prepravcu, ale od letiska.
@lui74
Vďaka vám a o koľkej odporúčate byť na letisku? Skôr (2h) alebo stačí tak 50 minút pred odletom? Lebo letím o 6 ráno tak aby som nemusel zbytočne vstávať
@laurikaaa @lui74 @toxo a ako je to s letenkou? Kupil som ju ale na mail mi prislo len nejako potvrdenie a cudny kod mam aloze iba povedat kod a oni si ma najdu v systeme ci ako?
*a ani sa mi nepodakovali, ze som si vybral prave nich
letenku si musíš vytlačiť a vziať so sebou a pravdepodobne musíš zvládnuť aj online check-in, ktorý sa robí pred odletom