Vie tu niekto viac o tejto sluzbe ? Je to vlastne Wi-Fi ? No ja to mam v mobile a ked sa chcem pripojit cez to nejde to aj ked mi vyhlada nejaku siet ze ulany... to je akoze nasa obec...Co potrebujem na to aby to islo ako má?
treba asi zadat nejake zakladne udaje.. bud nejake pihlasovacie meno a heslo alebo ked sa stanovuje podla IP adres. inak pokial nemas net od toho prevadzkovatela tak marne sa budes pripajat
no WLAN je wifi...to mas pravdu...a preco ti to nejde to neviem...asi ma slaby signal ta wifi alebo je blokovana @7 to nevadi ze nema od nich net...ked je to nezablokovana wifi tak je to jedno
ak ti nejde pripojit sa na siet v zozname vyhladanych tak potom je bloknuta ..a na tu sa dostanes jedine hacknutim alebo vypytanim si povolenia od admina resp vlastnika siete
N95 mám odskúšané a net na nej fachá perfektne!!!
Ale budd to bude, že majú n sieť tak na tú sa s n95 nedostaneš abo s tím newieš robiť...
toto sy prečítaj a budeš múdrejší (možno) » www.pripojsa.sk/?page=co-je-wif...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@7 to nevadi ze nema od nich net...ked je to nezablokovana wifi tak je to jedno
Ale budd to bude, že majú n sieť tak na tú sa s n95 nedostaneš abo s tím newieš robiť...
toto sy prečítaj a budeš múdrejší (možno)
» www.pripojsa.sk/?page=co-je-wif...