Prosím potrebujem pomoc od niekoho, kto sa v týchto veciach vyzná. A prosím, skutočne prosím, zbytočné komentáre si nechajte pre seba. Je to zbytočné plytvanie vašimi aj mojimi silami.
Mala som uložený pre mňa veľmi dôležitý dokoment vo Worde 2003. Pred
@igorv z 2010 mám len zlé skúsenosti, preto som sa vrátila k tomuto, ale to je jedno. Keď zpnem iný Word, a kliknem na súbor, stále ten dokument vidím akoby bo uložený na ploche, (pričom na ploche nie je) ale ked na to kliknem neotvorí sa mi.
@igorv Nie, to bolo prvé čo som pozerala, či náhodou. Ono keď kliknem na súbor, tak mi vypisuje, že normálne v používateľoch na ploche, lenže na ploche nie je, pozrela som to aj normálne cez C, do používatelov a plocha a nič.
@igorv no ale s tým sa už vela nedalo urobiť iba sa s tým zmieriť a posluchnuť
ale jednoducho word ti ho nemôže vymazať ak už bol raz uložený, iba ho treba hladať, lebo už aj ked vypneš neuloženy word tak ked ho znova otvovriš tak ti vypiše v okne že proste maš ho tam a maš ho uložiť...
@sumivybanan Koš a Temp boli tie prvé možnosti čo som pozrela, to je automatika. Dokument existoval. Bol zrazu je fuč. Bol uložený, nehovorím o posledných zmenách mám ho v PC už dva týždne.
@Igorv NAŠLA SOM HO!!! Veľmi pekne ďakujem za ochotu pomôcť. Ďakujem. Nakoniec sa ukázalo, že ho word prepísal názov súboru do nejakých bodiek a čiarok mám ho. Díky moc za ochotu.
Tie subory co sa vytvorili to neboli temp subory? Mozno su v kosi ak si ich vymazala.. Ak nie, mozno by pomohol nejaky recovery program, ktory by ich obnovil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak zapnes Word neukazuje posledne upravovane dokumenty?
V hlavicke uplne hore bolo, ze: "Error"
Popis Erroru bolo "Something happened."
A potom moznosti, ze "OK"
ale jednoducho word ti ho nemôže vymazať ak už bol raz uložený, iba ho treba hladať, lebo už aj ked vypneš neuloženy word tak ked ho znova otvovriš tak ti vypiše v okne že proste maš ho tam a maš ho uložiť...
ale poznam ten strach o strateny dokument