zo začiatku len také ľahké som začal, ale skús
kliky - rôžne kombinácie, kliky v stojke
zhyby - to isté, podhmatom,supinovany, paralelny úchop, nadhmat naširoko, naúzko a budeš mať parádny chrbát! + silu
vždy maj chrbát vystretý, zadok vypuč, pri dvíhaní ťažkých závaží pokrč kolená, radšej cvič s jednorúčkami menšie závažia a precvičuj si svaly tak, že budeš pomaly dvíhať závažia a snaž sa mať svaly napnuté za každých okolností, neuvoľňuj napätie, dokým nedokončíš cvik...
inak ako ti radil ten nado mnou... na začiatku sa nemusíš rozbíjať, hlavne rozmanitá strava a dobrý spánok ti pomôžu na začiatku, neskôr keď sa do toho dostaneš si už zistíš ako prekvapiť vlastné telo novými cvikmi
Všetko o street workoute, akciách, súťažiach na Slovensku v tomto športe sa dozvieš na stránkach: » nonstopfit.sk
Okrem toho je tu zastúpenie aj iných menej tradičných športových disciplýn ako parkour a freerunning a iné Dúfam, že som aspoň trochu pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kliky - rôžne kombinácie, kliky v stojke
zhyby - to isté, podhmatom,supinovany, paralelny úchop, nadhmat naširoko, naúzko a budeš mať parádny chrbát! + silu
cviky na brucho ako zdvih noh vo vise, plank atď
to ti stačí
inak ako ti radil ten nado mnou... na začiatku sa nemusíš rozbíjať, hlavne rozmanitá strava a dobrý spánok ti pomôžu na začiatku, neskôr keď sa do toho dostaneš si už zistíš ako prekvapiť vlastné telo novými cvikmi
A čo je to workout?
Okrem toho je tu zastúpenie aj iných menej tradičných športových disciplýn ako parkour a freerunning a iné Dúfam, že som aspoň trochu pomohol