žurnal. boli vždy v rámci festivalov v ZA, jeden bol s Harmanovou, jeden s... s... do rite. spomeniem si. viem, že ho nemám rada. Peter G. a nemám pamäť na mená, takže na viac si nespomeniem. a neviem už, koho sme mali na treťom :/
a divadel. boli tiež v rámci divadelných festivalov, po ktorých som behala, dva v KE, jeden v Holandsku a jeden v Litve.
@Viollin dala som si do guglu jindrich streit workshop.. ale zial som neobjavila ziaden datum miesto cas nic .. cize asi teraz nic neorganizuje, ale hned ako sa bude nieco diat sa prihlasim a budem si ficat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
žurnal. boli vždy v rámci festivalov v ZA, jeden bol s Harmanovou, jeden s... s... do rite. spomeniem si. viem, že ho nemám rada. Peter G. a nemám pamäť na mená, takže na viac si nespomeniem. a neviem už, koho sme mali na treťom :/
a divadel. boli tiež v rámci divadelných festivalov, po ktorých som behala, dva v KE, jeden v Holandsku a jeden v Litve.
najradšej spomínam na ten v KE so Šulíkom
asi najmasovejsia akcia ktorej som sa zucastnil a nebol som len pozorovatel