Ahojte chcel by som požiadať o pomoc v hre. Mám taký problém že počas hry mi akoby zamrzne wow potom vidím tak 2-4 sekundy čiernu obrazovku a po chvíle môžem pokračovať v hraní ale dosť ma to sere napr. som arenky a zrazu sekne a keď sa objavím zasa v hre
moja rada.. : pusti si repair a daj check all files , ak ti to nepôjde ani potom tak si proste stiahni wowko odznova (však to zase až toľko GB nemá.. ) cez torrent v pohode
problem je v pocitaci. alebo samozrejme moze byt aj zle nainstalovana. ak ta to moc sere tak si to odinstaluj a nainstaluj cez offi installer. tak to na dialku ti viac nepomozem ale som si isty ze ten problem je lokalny
aku mas graficku kartu? lebo geforce rady 8000 a este 200 a mozno aj ine maju problem s drivermi na windows 7, obcas sa objavi aj na xp alebo viste ale menej. Ja si myslim, ze to je ten problem, lebo mne to robilo to iste a uprimne s tym nezrobis nic....jedine co pomoze, ked bude menej zatazena, potom to robi menej casto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@8 tak tak...
moja rada.. : pusti si repair a daj check all files , ak ti to nepôjde ani potom tak si proste stiahni wowko odznova (však to zase až toľko GB nemá.. ) cez torrent v pohode