engeneering nieje pičovina! Náhodou to podľa mňa využije každá klassa, či do PVM či do PvP. Možno niektorá viac alebo menej, no niektoré engeneer pičovinky môžeš používať iba ako engeneer, a produkty jwc či produkty BS kľudne aj bez neho... Alebo aj inscription nieje zlé, ale to je skôr pre warriora čo je vlk samotár, aby sa mohol boostiť... paladin to nejak moc nevyužije. Ale možno sa pletiem, za paladiny som nikdy nehral
v pve eng jedine mozno, v pvp vobec....aj tak sa viac oplatia ine...a s tymi jc/bs vecami wtf?? o profession bonusoch je rec nie o gemoch alebo equipe co vedia predat >_>
akoze ludia co si beru jc alebo ench si to neberu preboha kvoli tomu ze chcu byt zidia a predavat stuff -.- to sa bere kvoli tym profession bonusom ktore inac nezozenies
hral som na offíku mesiac na kamošovom acc a tam to išlo, pozri si aj videá, dokonca aj Hydra Dpriest to má, enchanty 2x 40 attack power je nič oproti tomu čo dávajú rukavice, 2000+ každú minútu sa mi zdá
jak si vsimam su strasni kokoti ludia....vidia ze niekto hra wow tak hned omg nolifer urcite sedi za tym 18 hodin denne a potom si sami zapnu csko ci jaku onu na 5 hodin -.- akoze aj wowko sa da hrat hodinku denne len clovek nesmie byt kkt
@etelnair ja nehram ziadnu hru a ano su pre mna "noliferi" ..ked vidim tie ksichty .. akoze nehovorim o vsetkych ale zopar ich na skole mame a ked idu oproti tebe je ti jasne co robi cele poobedie
ja hrám wowko a niesom žiadna noliferka hram pokial sa mi chce...btw I´m 80 lvl Paladin, and I have a boyfriend tak to skutocne zalezi len od jednotlivcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a gemy a enchanty si kupi lenze nevie si spravit tie jc soulbound gemy a nevie si enchantovat ringy >_>
to neovplyvnuje global cd tusim a este aj vindication sa mu na to procuje sa mi zda
@maco011 bébé
@wladi bolo mi ctou praktizovat tvoje myslienky
0911 988 268.
Láska, zavolaj mi a ja ti s radosťou poradím
I love WoW