mozno ze tu uz je dake forko s touto temou ale zatial som cital len o warcrafte a o zopar ludoch ktory argumentovali na wow a boli dost vytlaceny.... Hram wow uz asi cca 3/4roka a hladam hracov na pokecanie na forku ked bude niakakriza hlavne baby...bab
taky som to hrawal neaky cas a myslim ze to je pecka hra, velmi mi to pasuje jak z grafickej stranky cez povolania az po xy,..mam to furt pre istotu nainstalovane
ach boze ja nevim co musim urobit aby mi to slo? kupit si cd v obchode zrejme ja som uplny compovy antitalent no nie az tak moc ale tu by ste mi mohli poradit!!!
OMG tak v tom mas pravdu...... no vies to ked chces hrat na oficialnom servri musis si kupit v obchdode DVD popripade 3CD... potom si to musis mesacne PLATIT!!
a s tymi cd je to tak ze s originalom iba na offik za ktory si platis to si radsej zohnaj instalacku alebo si stiahni z netu....sa urcite da...potom nainstalujes world of warcraft potom BC a potom patche ktorymi sa dostanes na verziu ktoru pouziva server ana ktorom chces hrat
No to som si aj ja myslel ze Lineage 2 je lepsie ale prestalo ma to bavit... Stale dokolecka to iste... Ale graficky sa mi to viac paci ako WoW ale aj pet a summon system je podla mna lepsi...
Aby som to zhrnul. Wowko hrám vyše 4 roky a môžem k tomu povedať asi toľko: hra buduje veľkú závislosť , je to neskutočný žrút času a to už len preto, že sa to dá hrať v podstate donekonečna, dokonca aj ak dosiahnete najvyššieho levelu tak hra zďaleka nekončí Proste Blizzard vyvinul neuveriteľnú hru a keďže sú si toho vedomí, tak mesačne si pýtajú aj nejaké tie korunky. Preto odporúčam, ak chcete hrať aj napriek všetkým mínusom, choďte na free server
Free server neodporúčam, nedá sa to s oficiálnym v kvalite a počte ľudí vôbec porovnať.. to je ako lízať zmrzlinu cez celofán A samozrejem to záleží od každého jednotlivca koľko času mu to zaberie Hrávam to necelé dva roky, max sa pripojím 2-3 dni v týždni a medzitým som asi 8 mesiacov nehral vôbec a ani mi to nechýbalo Je to len o sebakontrole. Ono, ak tam nepoznáte fajn ľudí, tak vás to ani tak nebaví. A oficiálny server má ešte tú výhodu že ak s tým seknete, môžete predať account na ebay, takže peniaze sa vám vrátia
Inak keby niekto náhodou hral na Frostmane za Hordu , alebo na Scarshield legion za Alianciu, tak sa kľudne ozvite Horda - Enaell , Aliancia - Finwaell/Lyrienn
Podte si zahrat na novy kvalitny Blizzlike server ( realliveserver.zapto.org je to WotLK s 3.1.3 patchom zatial je malo ludi ale skvele upravene vsetko tam ide ako ma je tam naouzaj minimum bugov. Stale sa vymyslaju nove eventy cize je ich pozehnane takze nevahajte a pridajte sa k nam » realliveserver.zapto.org a mimochodom skvely GM team
Podte si zahrat na novy kvalitny Blizzlike server ( realliveserver.zapto.org je to WotLK s 3.1.3 patchom zatial je malo ludi ale skvele upravene vsetko tam ide ako ma je tam naouzaj minimum bugov. Stale sa vymyslaju nove eventy cize je ich pozehnane takze nevahajte a pridajte sa k nam realliveserver.zapto.org
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a na jednom fun servery jeden Q a 70lvl potom k vendorovi kupit VI Tirku a je to na alikou
ten ma realm 74.86.124.42
každe druhe slovo čo počujem je o tom kolko trpaslikov vyzval na suboj,ako sa dostal do ogrimaru a dalšie picoviny
bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju
questy do Cestiny !!!
Inak keby niekto náhodou hral na Frostmane za Hordu , alebo na Scarshield legion za Alianciu, tak sa kľudne ozvite Horda - Enaell , Aliancia - Finwaell/Lyrienn
a mimochodom skvely GM team