4 roky ubehli od bitiek, ktoré ste zažili v hre Warcraft III: Reign of Chaos a v zemi Azeroth sa schyľuje k ďalšej pohrome.
World of Warcraft je on-line RPG hra zasiahnutá do prostredia hier Warcraft. Hráči prevezmú úlohu hrdinu Warcraftu a budú preskúmavať, prebíjať sa a plniť úlohy po celom svete Warcraftu. V hre sa stretnete s tisíckami hráčov z celého sveta, ktorý spolu môžu spolupracovať alebo bojovať.
kedysi som to hrával, chcel som to vyskúšať keď sú toho plné weby, plné časáky ako LEVEL, v triede mám snáď 10 spolužiakov zývislých na tom tak že to aj ja vyskúšam.
hral som za taurena, kým som sa naučil meniť na medveďa. bol som sklamaný ako ide ten medveď pomaly tak som to celé odinštaloval
je to hovadina pre deti, radšej si urobte domáce úlohy.
Hraval som to po BC wotlk ma uz minul... 70 orc warior..... a par mensich postav 55 troll mag a 41 troll priest .... ale nikdy som pri tom nevydrzal viac ako 2 hodiny denne .... nechapem ludi co su to schopni hrat aj cele noci ved to je taka kktina Ked som si uvedomil, ze wowko je turbo hra ktoru svojou easy hratelnostou defakto zvladne kazdy dement (to bude zrejme tajomstvo uspechu) odinstaloval som to.
Za to stary dobry warcraft 3 hravame s kamaratom do dnes. AT 2x2 4ever
Cataclysm bude EPIC FAIL.....veková hranica sa bude čím dalej tým viacej znižovať, čo bude mať za nássledok rapídny vzrast kktnosti a demencie 10 ročných detí....ofc sa tu dojebalo už s Wotlkom ale zase chápte BLizzard keby nič nevyvýjali ľudia by to prestali hrať a ich nezaujíma či niekto bude prežívať príbeh....hrám WoW už vyše troch rokov, prežila som si s tým toho už hodne a teraz to berem už viacmenej ako zabíjanie času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
4 roky ubehli od bitiek, ktoré ste zažili v hre Warcraft III: Reign of Chaos a v zemi Azeroth sa schyľuje k ďalšej pohrome.
World of Warcraft je on-line RPG hra zasiahnutá do prostredia hier Warcraft. Hráči prevezmú úlohu hrdinu Warcraftu a budú preskúmavať, prebíjať sa a plniť úlohy po celom svete Warcraftu. V hre sa stretnete s tisíckami hráčov z celého sveta, ktorý spolu môžu spolupracovať alebo bojovať.
hral som za taurena, kým som sa naučil meniť na medveďa. bol som sklamaný ako ide ten medveď pomaly tak som to celé odinštaloval
je to hovadina pre deti, radšej si urobte domáce úlohy.
a ten datac co bude bude dost fail :/ dost to cele pokazia
Za to stary dobry warcraft 3 hravame s kamaratom do dnes. AT 2x2 4ever
výhody --- lietanie v azerothe
--- 2 nové rasy
nevýhody -- dwarf-shaman
tauren-paladin
a myslím že tých blbostí tam je viac
Trom"ka, Za Hordu život položím.