áno,najprv ma určite vysmejete,že hrám World of Tanks,že je to kravina ale to ma teraz nezaujíma Neviete prečo mi po tej sprostej akrutalizácií či čo to dávnejšie robili (proste nová grafika a hlúposti) nejde? Skúšala som si to aj preinštalovať a st
@iwushica Je to super hra hrával som a fakt super... nechápem jak by ta kdosi mohol za to vysmiať vsak je to ovela lepsia hra jak nejaké pičoviny ako LoLko atd,... hraval som ju rokk...
Aj mne sa to stalo, neviem ci to isté, ale po aktualizácii nieslo..
Musel som nainstalovat novsi Adobe Reader, alebo flas player? Proste nejaku tuto vec... tam bola tiez aktualizacia uz dlho keru som nemal a aktualizacia na WoT vyzadovala lepsiu verziu AR alebo FP alebo co...
Skus tam hladat..
@adhak Tak aj ja Hlavne ak pride na debatu Samsung vs Apple, Ateisti vs Krestania, Wot vs WT ci LOL vs DOTA Tamten zatal strasne hlboko a ocakavam prudku reakciu, nakolko verim, ze tu urcita cast ludi hra LOL a neda na to dopustit
@6@7
Jj až na to že War thunder sa blíži WOT každou aktualizáciou kde všetko dojebú miesto aby opravili.
Tá hra totálne upadla a dnes nie je z polovice taká zábavná a dobrá ako keď bola 1.35. verzia.
@iwushica skús bez addonov + tie aktualizácie. Mne sa to tiež stalo keď som dal staršiu verziu addonov po update WoTka, alebo sa stalo, že načítavalo bitku ale nepustilo ma do hry (zostala tabulka).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Aj mne sa to stalo, neviem ci to isté, ale po aktualizácii nieslo..
Musel som nainstalovat novsi Adobe Reader, alebo flas player? Proste nejaku tuto vec... tam bola tiez aktualizacia uz dlho keru som nemal a aktualizacia na WoT vyzadovala lepsiu verziu AR alebo FP alebo co...
Skus tam hladat..
------
kašlite na wotko,stiahnite si war thunder!
» forum.worldoftanks.asia/index.php?/topi...
Skus, ak mas nejake mody, tak ich zmaz alebo updateuj. Skus taktiez update driverov a znizenie detailov hry
» warthunder.com/en/registration...
Ak sa registrujes cez moj link dostanem dajake blbosti zadarmo
+Mas tam aj lietadla aj tanky v jednom bojisku...
Jj až na to že War thunder sa blíži WOT každou aktualizáciou kde všetko dojebú miesto aby opravili.
Tá hra totálne upadla a dnes nie je z polovice taká zábavná a dobrá ako keď bola 1.35. verzia.