Ani ten Legion, i keď ja nemôžem porovnávať, keďže som začal hrať od pánd a prestávam s tým až v tomto mesiaci, kedy sa mi vážne nechce farmiť repka na lietanie+ miliardy atrefact poweru (mám 6x 110 charakterov preto také veľké množstvo)
Ono, keď prejdež z legionu na vanillu, začne ti strašne veľa vecí chýbať - mounti v bagu a žiadne achievmenty a podobne Stačilo mi po Legione zapnúť wotlk a už som sa s tým nevedela stotožniť poriadne
legion som síce nehral, naposledy Pandu, ale pamätám si wowko ešte od TBC kedy to bolo o snahe, teraz mi nové datadisky prídu jednoducho ako iná, jednoduchšia hra, preto volím vanillu, kde aktuálne (Elysium - Darrowshire) hrám
Nehral som wow od wotlku nijak dlho aktívne, pri legion som vydržal asi dva mesiace, ale z celého wow prekonal legion aj wotlk (pre mňa) a to je čo povedať. Je to ako píše @Kuvincik veľa vecí je divných, keď človek skočí o pár datadiskov nižšie a tiež by ma wotlk, tbc už nikdy nebavil tak ako kedysi
Aj tak je najlepší komentár vždy - hru som síce nehral ale pripadá mi hrozne jednoduchá @riskozvychodu ak si nehral Legion tak to ani nemôžeš povedať. Jedna vec je ísť s raidfinderom, kde je obtiažnosť nízka, ale zato aj odmena nie je bohviečo a druhá vec je si to solídne odprogresovať s guildou a postupovať na ťažšie obtiažnosti raidov a tam zas zbadáš, že kopec ľudí nevie taktiky a nemá equip a bla.
skusal som..vsetky datadisky...a s kludnym svedomim mozem povedat, ze vanilla a TBC su najlepsie...dovodov je vela...ale datadisky od cataclysma az po legion,..mi to pride ze ta hra je robena uz viac pre tabor deti o veku 12 rokov...kym na vanille este aj expenie bola narocna vec, tak na vyssich datadiskoch je to o tom..ci rychlejsie vyexpit, naequpipovat sa...pozret na youtube guide, na kazdy class jeden talentovy strom ( cesta ) na PvE/PvP...a tod vse..pozret rotaciu spellov...a to spamovat...to ma byt akoze tazke?...ved to je akokeby ste zapli autopilot...odporucam tym, ktory nikdy nehrali vanillu...a zacali na cataclysm a vyssie..aby to s radostou a chutou vyskusali..a este len tam zistia co je to skill..a narocnost wowka...no trocha dlheee rozpisovanie, ospravedlnujem sa za to...ale v principe, nove datadisky su jednoduche...mate vela zvyhodneni...vsak vyskusajte a sami uvidite..
@riskozvychodu dungeon finder ano je uz medzi realmami,mountovia ti taktiku a dps nezvysia , narocnost na peniaze sa len zvysila token za 197k , a expi neriesim mam len jednu postavu na 110 a artifakt power je namaha ,ale dungy a raidy su tazsie teda mythic ,treba najst guildu schopnu progresu lebo solo hrac ma sacnu akurat v pvp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mne sa Legion veľmi páči