Ja proste nechapem co vidia vsetci na tom WOWKU!!!! prosim vyjadrite sa ake su klady, zapory..... moj priatel to hra furt a nie malo mi to leze na nervy... 2x sme sa kvoli tomu uz skoro rozisli (
WoW je celkom zaujímavá hra. Mňa baví, no je u nej veľká pravdepodobnosť vyvinutia si závislosti na nej. Ja osobne ju už nehrávam veľa (určite nie každý deň), len keď sa nudím, takže myslím, že je to v pohode... Ale nahraný čas za rok mám cca 13 dní A pre malé deti, čo si chcú chrániť poctivosť vysoko odporúčam
ja to nehram no, ani ine hry uz velmi.
ak hrava, ked nie ste spolu, a nezanedbava povinnosti, tak si mozno prilis prisna, ak hrava na ukor teba alebo inych dolezitych veci, tak je to pako
ja som wowko hral len par krat s kamaratom ze ideme hrat a pokym sa on naveceral som hral a mal som o dost levelov viac a on ze to je nefer a tak sme niak prestali hravat on sa stal zavislakom na dote a ja na uzivatelke s nickom:@deraina a tak sa moja era s wowkom skoncila rychlejsie ako zacala si spominam este ze som to chcel hrat na starom pc ale tam mi nesli patche tak som sa na to vykadil a dal NFS a assassin creed
preferujem counter strike
wow je podla mna moc farebna, skareda, detska hra, ktoru som v zivote nehral a ani hrat nebudem... a tagrafika je totalne na picu...
nehovorim, ze cs vyzera dobre, ale to ma 10 rokov a wow vychadza teraz... a vyzera to jak na rovnakej urovni...proste hnus
Mno, Jedna z najlepsich MMORPG ake som kedy hral, zápor je ze to musis platit, a je tam vela noliferov, Kladov to ma strasne vela.
Ja som vlastne prestal hrat koli tomu ze my Do***ly postavu a potom sa my to nechcelo platit, Aj ked sem tam mám chuť si Zadrtiť.
Inac to je dost uchylne ze sa tvoj priatel viac hra ako je stebou
Ako mam kamosa ktory je vonku a zrazu Pice to uz je 5? musim ist domov mam raid. Tak by som nechcel dopadnut.
je to droga....a moc putava,chutna...neda sa nikdy dohrat...je tvoj svet, krajsi a putavejsi ako ten skutocny...nevnimas problemy realneho sveta bo WOW je tvoja realita....
Volovina na entú.......Nikdy ma nebavli RPG ani MMORPG........Ked už tak si radšej zahrám BF2 na antiku s kamošmi, povyprávaš sa cez voip a nie behať s nejakým ohyzdom a čarovať..
Priznávam,že hrávam a dosť.Našťastie pre mňa som dostal 5-ku a aby ste vedeli tak v prvom polroku som nemal ani jednu!!!Tak som si povedal dosť, a začal som sa zase učiť.Ale hrávať som neprestal...len som to obmedzil na zdravú mieru @17 a keď je hlavný tank servera tak by si mu mala odpustiť
tak wowko hrajem ae uz len relaxacne ..2-3x za tyzden po tej hodinke max 3 ..sice pred dvoma rokmi sa mi stalo ze som to pocas letnych prazdnin prehanal a za den aj 16 hod som pri tom stravil ae postupne ma to unudilo..
Nemusím... bol som už nespočetne veľa krát lákaný hrať to, ani raz som neodolal... úplná strata času. Už teraz zabíjam dosť času hrami (dotka, LFS), ale narozdiel od WoW maníkov dokážem aj na dlhšiu dobu prestať - proste hrám, keď mám čas a keď nemám nič dôležitejšie na práci.
@11 lol to poznaam micinka nepridem ta pockat lebo akurat ideme na bossa.... pridem a micinka pockaj mozes si lazkat uz len chvilocku.... po pol hodine micinka ako sa mas? ale tak to bolo kedysi.... Potom som sa uz nasrala a teras wowko nemoze spomenut ani lebo kks ja chytam na to normalne amok... sa bojim ze sa to vrati ... a on to hrat neprestane :/ ale ked som sa chcela s nim rozist chcel perdat postavu PRECO SOM HO K TOMU VTEDY NEDONUTILA???? (((
@22 kedze je hlavny tank servera mala by som mu odpustit? chlapec ty si zavislyy
sak keby nebol lahsie s tym prestane.... ale teras ked aj chcel skoncil... vsetkych ma na icq a este 2 tyzdne mu pisali... tak sa vratil... nevydrzal ani posrany mesiac
@23 hahaaa aj on to tak drtil cez letne prasky.... ked sme neboli 3 dni spolu hned mal nahranych 50 hodin.... a ked som isla na sustredko nic ine nerobil a niekedy zabudal aj jest... len vstal, hral , spal. mna islo s toho porazit ... :/
@16 on hra furt..netusim kolko to moze byt hodin denne..ked zrovna niekde nie je alebo mu nachvilu neobsadim PC ja (inak mam notebook slight_smile: tak hra furt...kludne tam presedi aj 13hodin,nema s tym problem..
wow som prave kvoli tomu aby sa zo mna nestal wow freak hral len par krat u kamarata... ono to ma vela dovodov preco sa na tom da vybudovat zavislost.. vlastne ako vsetky RPG hry .. pokial to nedohras tak to hras.. a ked dohras a da sa hrat dalej tak hras tiez ... navyse je tam kopa farieb, blikaju kuzla, iskri vsetko a podobne tak to sa clovek namota ako na blikajuci automat
@29 lol tak to je potom riadny maniak ked ani na teba si cas nenajde ..kebyze mam dajaku zensku poruke ta urcite by som robil vsetko mozne len ne wowko hral ..
@porrast no sak minimalne a ked s tym chce prestat tak ho este ti ludia otravuju cez icq a secko ine aby sa k tomu zas vratil to sa neda proste skoncil potom 0 bodov :// je to jebla hra ja by som to zakazala
@sweeety.. co poznam ludi co hrali riadne dlho a potom skoncili, tak predali na nete svoje postavy aj s vybavou za dost slusne prachy... a od znova sa im potom uz nechcelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ak hrava, ked nie ste spolu, a nezanedbava povinnosti, tak si mozno prilis prisna, ak hrava na ukor teba alebo inych dolezitych veci, tak je to pako
wow je podla mna moc farebna, skareda, detska hra, ktoru som v zivote nehral a ani hrat nebudem... a tagrafika je totalne na picu...
nehovorim, ze cs vyzera dobre, ale to ma 10 rokov a wow vychadza teraz... a vyzera to jak na rovnakej urovni...proste hnus
Ja som vlastne prestal hrat koli tomu ze my Do***ly postavu a potom sa my to nechcelo platit, Aj ked sem tam mám chuť si Zadrtiť.
Inac to je dost uchylne ze sa tvoj priatel viac hra ako je stebou
Ako mam kamosa ktory je vonku a zrazu Pice to uz je 5? musim ist domov mam raid. Tak by som nechcel dopadnut.
Manažéry sú tiež žrúty času.
@17 a keď je hlavný tank servera tak by si mu mala odpustiť
sak keby nebol lahsie s tym prestane.... ale teras ked aj chcel skoncil... vsetkych ma na icq a este 2 tyzdne mu pisali... tak sa vratil... nevydrzal ani posrany mesiac