daj si blacksithing a mining, ked si chces zrabat equip, alebo dvojkombinaciu z tychto mining/skinning/herbalism a iba to predavaj v aukcii a zarobis tazke love! ..... a belf paladin, je aj tak dost gay... ked je to male....
@6 trochu som to nepochopil...ako ze som dement a neviem to nainstalovat?
viem,ale s normalnymi instalermi (aj v navode to tak je!) ...pretoze som potreboval nainstalovat iba WOTLK,,,,v kazdom navode najdes ze: wow,tbc,wotlk,patche...
@antinim Poj na Twinstar Ale ostaň radšej na PvP realme Na PvE ťa nechcem
A profesie. Blacksmithing, z toho budeš najviac profitovať a aj sa s tým dobre zarába. Engineering tak podobne, tam je sranda tie chujoviny robiť, robotov a podobne Ale samozrejme alchemy aj inscription má tiež niečo do seba a aj to využiješ A s inscription ťa potrebuje každý, bez obmedzenia levelu. Ja mám a paladinom to a nesťažujem si, že som si nedal BS
tak to je dobra blbost,,ak to niekto pouziva, nevie hrat wow (prinajmensom za palacha) ...ked uz koli zadnemu rozumnejsemu dovodu,tak koli tomu,ze Judgement of Light ma 10yard range cize to sa pouzije vtedy a to vtedy XD
@antinim no s tím macrom prišiel, pokiaľ viem, Swifty (ak ti to dačo hovorí) a ten WoW teda hrať vie a išlo mu práve o to dokázať, že za palacha nemusíš vedieť hrať a stačí ťukať jedno macro bez ohľadu na to aby si musel rozmýšľať čo kedy ťuknúť a dáš každého (teda pokiaľ to nieje pala vs pala)
@antinim čítaš čo píšem ? či len hudieš svoje, že to treba použiť vtedy a vtedy a to ma taký CD a to taký (kvoili tomu CD je tam ten /RANDOMcast pričom random znamená náhodný čiže to macro si vyberie náhodne čo s tých vecí dá a keď to má CD tak to asi nedá nie ? ) a že za palacha to treba vedieť ?
prosto zmier sa s tým že retardin je pre lamy kde netreba rozmýšľať...
@antinim aha no takže keď je niečo na diaľku tak to nesmiem použiť nablízko hej ? tak to akože
tak potom prečo keď sa má každé používať v inej situácii tak som s tímto macrom bez problémov, niekoľko krát, zdusil zdusil kamoša čo hrá za retardina 3roky ??? hmm ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@2 ee
viem,ale s normalnymi instalermi (aj v navode to tak je!) ...pretoze som potreboval nainstalovat iba WOTLK,,,,v kazdom navode najdes ze: wow,tbc,wotlk,patche...
A profesie. Blacksmithing, z toho budeš najviac profitovať a aj sa s tým dobre zarába. Engineering tak podobne, tam je sranda tie chujoviny robiť, robotov a podobne Ale samozrejme alchemy aj inscription má tiež niečo do seba a aj to využiješ A s inscription ťa potrebuje každý, bez obmedzenia levelu. Ja mám a paladinom to a nesťažujem si, že som si nedal BS
@10 hej,,rozmyslal som nad inscription,,ale moc neviem co s tym mam robit
retardin je prosto EPIC FAIL...
/castrandom Crusader Strike,Divine Storm,Judgement of Light
tak to je dobra blbost,,ak to niekto pouziva, nevie hrat wow (prinajmensom za palacha) ...ked uz koli zadnemu rozumnejsemu dovodu,tak koli tomu,ze Judgement of Light ma 10yard range cize to sa pouzije vtedy a to vtedy XD
dalsi dovodik: crusaader strike ma mensi cooldown... tak nechapem preco ma tu seres s takymi jasnymi vecami,,
a Swifty , zrejme za retradina hrat nevie ked toto tvrdi...
prosto zmier sa s tým že retardin je pre lamy kde netreba rozmýšľať...
a skśu si zahrať aj za dačo iné a zistíš to sám
ja viem co je random, ale ty ma nepocuvas (resp. nechapes co citas)
ked je raz nieco na dialku (stun>flee>>spell), tak je jedno aky ma CD, a nemozes to povazovat za to iste a dat to do jedneho macra!
FAKT NECHAPES?!- je sa kazde pouziva v inej situacii a nemozes to vyberat RANDOM?!
tak potom prečo keď sa má každé používať v inej situácii tak som s tímto macrom bez problémov, niekoľko krát, zdusil zdusil kamoša čo hrá za retardina 3roky ??? hmm ???
no asi preto že je jedno kedy čo s toho dám...