raz som pozerala smiala som sa celé dni =D =D strašne vtipné sa mi to zdalo =D ale ináč je to hnusný šport ... radšej si pozriem turnaj v dáme ako toto =D
V skutocnosti pro-wrestlingove tahi su realne len vo WWE alebo TNA su tak cvicene aby si neublizli. Peco? Ak by bolo povolene realne bitie tak by sa mohli aj pozabiat a to stat nemoze dovolit ,ale myslim si ,ze keby postavite do ringu pro-wrestlera s free fighterom a mal by ten pro wrestler povolene sa bit s nim naozaj tak si myslim ,ze by asi vyhral pro wrestler pretoze vie viac tahov. Moznoze by mohol vyhrat aj free fighter zalezi ,aky utok kedy pouzije a akou taktiku utoci. Kazdopadne poznam aj ine federacie ktore produkuju skutocnejsi pro-wrestling. V Japonsku je to napriklad AJPW alebo NJPW a v Mexiku zase AAA alebo CMLL.Kazdopadne je viac druhov stylov wrestlingu Americky stil pro-wrestlingu ktory vnikol v USA , v Japonsku stil ,ktory sa naziva PURORESU a v MEXIKU stil ,ktory sa vola LUCHA LIBRA. Pokim ECW NEBOLO pod WWE tak ECW produkovalo tiez drsnejsi wrestling. Na youtube si mozte pozret zapas RVD vs John Cena v ECW arene a poviem vam ten zapas bol realny a dost. Ale ako nahle WWE kupilo ECW zacalo byt tiez hrane. Vecsina wrestlerov teda odisla do XPW co znamena extreme pro wrestling ,taki zńamejsi ako napriklad Sabu, Sandman , Super Crazy alebo aj legenda Terry Funk. Vo WWE by ste nasli mozno iba najrealnejsie zapasi v PPV extreme rules, inak nikde. Stane sa ,ze wrestleri maju zapas zocviceny ,ale v ringu za niekedy zrania vazne. Pred niektorych wrestlerov sa aj preto kariera skonicla lebo mali vaznejsie zranenie aj ked ten zapas bol zocviceny. Napriklad STONE COLD preto skoncil s wrestlingom lebo sa mu vratili v roku 2003 bolesti krku zo sapasu v roku 1997 kedy mu nechcene zlomil krk Owen Hart. Kazdopadne zavisi od wrestlingovej organizacie aky wrestling bude produkovat ci sa bude chcet vyhnut zraneniam tak to budu zapasi zocvicene tak aby si neublizili lebo bude produkovat ozajsny wrestling. Kazdopadne je to hazard zo zivotom a neradim vam skusat wrestlingove tahi doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
wrestlingove nehody-
stone coldov interview o jeho nehode z roku 1997-