@2@11mat12 citla som komenty par ludi tma ze to je*li na silvestra do TV ......
cellá markíza
celkom som s apobavil
ČO PREPOVEDALA VANGA:
- 2010: III. svetová vojna začne v novembri 2010 a skončí v októbri 2014. Začne ako obvykle, konvenčne, neskôr sa ale v boji použijú jadrové a chemické zbrane. Moslimovia zaútočia na Európanov s chemickými zbraňami.
- 2014: Väčšina ľudí trpí rakovinou kože a inými kožnými ochoreniami v dôsledku chemickej vojny.
- 2016: Európa bude takmer prázdna.
- 2023: Dôjde k menšej zmene v zemskej obežnej dráhe.
- 2033: Polárny ľad sa roztápa. Stúpajú hladiny oceánov.
- 2043: Svetová ekonomika prosperuje. V Európe vládnu moslimovia.
- 2046: Každé telo (orgán) môže byť vyrobené (klonované). Výmena časti tiel je najlepším spôsobom liečby.
- 2066: Pri útoku na moslimský Rím, USA použijú nový druh zbrane – klímu. Prudké ochladenie (okamžitý mráz).
- 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus.
- 2084: – Obnova prírody.
- 2088: – Nová choroba – starnutie za pár sekúnd.
- 2097: – Choroba rýchleho starnutia je porazená.
- 2100: – Umelé slnko osvetľuje odvrátenú stranu Zeme.
ale ak bude kríza pokracovať dlksie tka 2-3roky vidím vojnu ako jediné riesenie
Blbosti. Cele toto halo ma len jeden ucel - marketing. Bude vojna, treba kupit zasoby, uzit si peniaze kym to ide, vela spevakov a spevaciek rychlo usporiadavaju turne atd...
Kazdy vie, ze v pripade vacsej vojny by teraz skoncil cely svet, vdaka novym druhom zbrani. A bez svetu nemaju vladcovia moc, takze byto nemalo vyznam.
Stavat znicenu ekonomiku po svetovej vojne? Dalsia blbost, kedze touto financnou krizou (pricom to bola len taka mini krizicka) utrpelo najviac USA. A kto po svetovych vojnach pomahal obnovit ekonomiky krajin, pretoze vojnou ziskal? USA. Teraz by to nemal kto robit.
Verit starej zenskej co nedokazala rozoznat realitu od televizie, to nam vsetkym treba
Rok 2000 - V tomto roku sa očakávalo hneď niekoľko udalostí. Asi najznámejšou z nich bola nukleárna vojna. Boli toho aj plné správy. Zastaralé ruské počítače vraj nedokážu bez problémov prejsť z roku 1999 na rok 2000, čiže z "99" na "00" a uvoľnia množstvo jadrových rakiet.
Rok 1982 - Všetky planéty sa nachádzajú v jednej rovine. Vedci predpovedajú, že to prinesie obrovské zmeny na Zemskom povrchu. Zemetrasenia, sopky, povodne. Predpokladalo sa, že tak ako Mesiac pôsobí na Zem svojou gravitačnou silou, tak isto na seba budú pôsobiť aj planéty a predovšetkým Jupiter pre svoju obrovskú veľkosť. V tomto roku sa predalo milióny kníh o konci sveta. Svedkovia Jehovovi vyhlásili, že tentokrát sú stopercentne presvedčení, že koniec sveta nastane. Po tom, ako sa nič nestalo vyhlasovali, že ľudstvo ešte nie je dostatočne prirpavené.
Rok 1814 - Spiritualistka Joanna Southcottová vyhlásila, že je panna a že je tehotná. Podľa nej mala porodiť druhého Ježiša Krista. Jej tvrdenia sa šírili veľmi rýchlo. V čase pôrodu však zomrela.
Rok 1000 - Tento patrí k zatiaľ najviac predpovedaným rokom o návrate Krista. Celá spoločnosť bola presvedčená o tom, že sa Kristus vráti 1.januára roku 1000. Už v decembri roku 999 sa všetci ľudia lúčili so svetom, modlili sa a správali sa podľa toho, že sú to ich posledné dni. Tovar sa zadarmo rozdával chudobným, tisícky veriacich odchádzali na východ do Jeruzalema, aby sa stretli s Ježišom, budovy ostali neopravené, obilie nepokosené a kriminálnici boli prepustení z väzení. Rok 999 prešiel do roku 1000 a nič sa nestalo.
Ó áno. Stará známa Vanga. Ženská, ktorú chytilo tornádo a švacol do nej blesk. Bodaj by nezačala predpovedať. Môj názor na ňu je totožný s názorom na Nostradama alebo 2012. A vôbec nie je divné, že všetky "proroctvá" sa našli až po jej smrti? To aby nemohla oponovať, že nič také nepovedala...
nechce sa mi to citat nemam cas .. a co sa tyka tej vestkyne napadlo ma to co som citala "Veštec sa pokúša predpovedať niečo, čo sa v skutočnosti nedá predvídať." neverim jej .. je to hovadina ...
Kazdej vojne predchadzala kriza. Dejiny sa zaznamenavaju preto, aby sa ludia poucili. Clovek nemusi mat schopnost vidiet buducnost, staci ak sa ponauci z minulosti a vyuzije svoje poznatky.
@pernik prečo?? Tam je viacero dôvodov..Moslimská viera je chorá,zvrátená a nie je na nej nič normálne..Moslimovia sa pchajú už aj na Slovensko, žiadajú svoje mešity, tak intezívne ako by im to to odjakživa patrilo a islam akoby bol dávno náboženstvom Europy..Atentátnici..Akej viery bývaju?MOSLIMOVIA..Argument, že to robia pre Alaha,alebo preto, že niekto urazil ich vieru neobstojí..Keby každí zabíjal preto, lebo ho niekto urazil, nezostane tu nikto..Pre moslimov NIE JE na Slovensku miesto a ani nikde v Europe ! Teraz chcu mešity zajtra to bude čo??Podriaďovať sa im všade?Pomaly, ale isto zaplavujú celý svet, žiadajú azyl v kresťanských europskych krajinách..Doplatíme na to..
@Stmortiis Vidno, že o moslimoch a ich viere veľa nevieš
Moslimská viera je rovnako zvrátená ako tá kresťanská a židovská, skôr by som povedal, že menej. Moslimovia nezabili ani z polovice toľko ľudí čo kresťania a židia do kopy.
Normálny moslimovia (99 percent) nie sú ani fanatici, ani teroristi. Fanatici sú americkí kresťania. Terorizmus nemá s ich vierou vôbec nič spoločné.
Je to jedno z najmieromilovnejších náboženstiev a je mi fakt ľúto, že média a amerika z nich robia diablov. Ale je to logické, bežný človek toho o moslimoch veľa nevie.
Ver mi, že teroristi bojujú za iné veci ako za Alaha Neviem ako by sa tebe páčilo keby zajtra Američania vpadli k nám, zbombardovali ti mesto a tvojho otca neprávom odsúdili za vec o ktorej ani nikdy nepočul.
Sú tu kostoly, synagogy, rôzne jehovistické chrámy, nevidím problém s mešitami.
@pernik Nehovorím, že kresťanstvo je bez chyby a o židoch tiež pomlčim
Neviem, ako by padlo tebe, keby tvoja rodina je v nejakom nakupnom centre a zrazu nejaky fanatik ho vyhodi cele do vzduchu, lebo nenavidi, vladu toho statu v ktorom sa ten obchoďák nachadza..A zasa sme pri Amerike..ja som ju tam ani nespomenula..hovorila som o Europe..tu zijem, nezaujíma ma, Amerika..aj keď, sme hlboko prepojený s ňou..amerikanizácia..Načo sa do nich Američania starajú?Nech si to vyriešia samy..Pokiaľ sa mi oni nejebu do nas nemali by sme ani my do nich..Každy nech sa hrajká na svojom piesočku..
@Pernik uz dlhsie sledujem aktivitu kldr a juznu koreu ktorej vojsko je zmoblilizovane a z neznamych dovodov kazdy den trenuje pri hraniciach a v okolii demilitarizovanej zony .. moje obavy z kldr su z dovodu davnejsich testov ich rakiet ktore testovali pre " satelitny modul"
V indi sa roztrhlo vrece s paramil. jednotkami.. i ked tam hrozi skor vnutrona vojna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
cellá markíza
celkom som s apobavil
ČO PREPOVEDALA VANGA:
- 2010: III. svetová vojna začne v novembri 2010 a skončí v októbri 2014. Začne ako obvykle, konvenčne, neskôr sa ale v boji použijú jadrové a chemické zbrane. Moslimovia zaútočia na Európanov s chemickými zbraňami.
- 2014: Väčšina ľudí trpí rakovinou kože a inými kožnými ochoreniami v dôsledku chemickej vojny.
- 2016: Európa bude takmer prázdna.
- 2023: Dôjde k menšej zmene v zemskej obežnej dráhe.
- 2033: Polárny ľad sa roztápa. Stúpajú hladiny oceánov.
- 2043: Svetová ekonomika prosperuje. V Európe vládnu moslimovia.
- 2046: Každé telo (orgán) môže byť vyrobené (klonované). Výmena časti tiel je najlepším spôsobom liečby.
- 2066: Pri útoku na moslimský Rím, USA použijú nový druh zbrane – klímu. Prudké ochladenie (okamžitý mráz).
- 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus.
- 2084: – Obnova prírody.
- 2088: – Nová choroba – starnutie za pár sekúnd.
- 2097: – Choroba rýchleho starnutia je porazená.
- 2100: – Umelé slnko osvetľuje odvrátenú stranu Zeme.
ale ak bude kríza pokracovať dlksie tka 2-3roky vidím vojnu ako jediné riesenie
Vanga bola asi fanúšičkou PC hier...
Čo by mala spraviť India?
Kazdy vie, ze v pripade vacsej vojny by teraz skoncil cely svet, vdaka novym druhom zbrani. A bez svetu nemaju vladcovia moc, takze byto nemalo vyznam.
Stavat znicenu ekonomiku po svetovej vojne? Dalsia blbost, kedze touto financnou krizou (pricom to bola len taka mini krizicka) utrpelo najviac USA. A kto po svetovych vojnach pomahal obnovit ekonomiky krajin, pretoze vojnou ziskal? USA. Teraz by to nemal kto robit.
Verit starej zenskej co nedokazala rozoznat realitu od televizie, to nam vsetkym treba
Rok 2000 - V tomto roku sa očakávalo hneď niekoľko udalostí. Asi najznámejšou z nich bola nukleárna vojna. Boli toho aj plné správy. Zastaralé ruské počítače vraj nedokážu bez problémov prejsť z roku 1999 na rok 2000, čiže z "99" na "00" a uvoľnia množstvo jadrových rakiet.
Rok 1982 - Všetky planéty sa nachádzajú v jednej rovine. Vedci predpovedajú, že to prinesie obrovské zmeny na Zemskom povrchu. Zemetrasenia, sopky, povodne. Predpokladalo sa, že tak ako Mesiac pôsobí na Zem svojou gravitačnou silou, tak isto na seba budú pôsobiť aj planéty a predovšetkým Jupiter pre svoju obrovskú veľkosť. V tomto roku sa predalo milióny kníh o konci sveta. Svedkovia Jehovovi vyhlásili, že tentokrát sú stopercentne presvedčení, že koniec sveta nastane. Po tom, ako sa nič nestalo vyhlasovali, že ľudstvo ešte nie je dostatočne prirpavené.
Rok 1814 - Spiritualistka Joanna Southcottová vyhlásila, že je panna a že je tehotná. Podľa nej mala porodiť druhého Ježiša Krista. Jej tvrdenia sa šírili veľmi rýchlo. V čase pôrodu však zomrela.
Rok 1000 - Tento patrí k zatiaľ najviac predpovedaným rokom o návrate Krista. Celá spoločnosť bola presvedčená o tom, že sa Kristus vráti 1.januára roku 1000. Už v decembri roku 999 sa všetci ľudia lúčili so svetom, modlili sa a správali sa podľa toho, že sú to ich posledné dni. Tovar sa zadarmo rozdával chudobným, tisícky veriacich odchádzali na východ do Jeruzalema, aby sa stretli s Ježišom, budovy ostali neopravené, obilie nepokosené a kriminálnici boli prepustení z väzení. Rok 999 prešiel do roku 1000 a nič sa nestalo.
Par predpovedi, ktore ako vidite "vysli"
nestresujte, stále je tam vyše tých dvadsať
Tak nech si cvici neverenie ;o)
Dal by som mu celu prednasku o tom, preco neverit
Moslimská viera je rovnako zvrátená ako tá kresťanská a židovská, skôr by som povedal, že menej. Moslimovia nezabili ani z polovice toľko ľudí čo kresťania a židia do kopy.
Normálny moslimovia (99 percent) nie sú ani fanatici, ani teroristi. Fanatici sú americkí kresťania. Terorizmus nemá s ich vierou vôbec nič spoločné.
Je to jedno z najmieromilovnejších náboženstiev a je mi fakt ľúto, že média a amerika z nich robia diablov. Ale je to logické, bežný človek toho o moslimoch veľa nevie.
Ver mi, že teroristi bojujú za iné veci ako za Alaha Neviem ako by sa tebe páčilo keby zajtra Američania vpadli k nám, zbombardovali ti mesto a tvojho otca neprávom odsúdili za vec o ktorej ani nikdy nepočul.
Sú tu kostoly, synagogy, rôzne jehovistické chrámy, nevidím problém s mešitami.
Keby bolo Slovensko rozbombardované, bola by tu vojna a Irak by bola bohatá, prosperujúca krajina, nepožiadala by si o azyl?
Neviem, ako by padlo tebe, keby tvoja rodina je v nejakom nakupnom centre a zrazu nejaky fanatik ho vyhodi cele do vzduchu, lebo nenavidi, vladu toho statu v ktorom sa ten obchoďák nachadza..A zasa sme pri Amerike..ja som ju tam ani nespomenula..hovorila som o Europe..tu zijem, nezaujíma ma, Amerika..aj keď, sme hlboko prepojený s ňou..amerikanizácia..Načo sa do nich Američania starajú?Nech si to vyriešia samy..Pokiaľ sa mi oni nejebu do nas nemali by sme ani my do nich..Každy nech sa hrajká na svojom piesočku..
Amerika by Fica vyhlásila za hrozbu, napadla nás, s ňou samozrejme všetky štáty NATO.
Natiahli by tu ropovody smer Washington, popritom ponižovali, utlačovali a mučili náš národ (neoprávnene). Medzi nimi by si bola aj ty.
Pýtam sa, neznenávidela by si za to Ameriku a západný svet?
Preto ich tak nenávidíš a bojíš sa ich?
...fúha tak to ti stačí fakt málo, stavím sa , že moslima si naživo ešte ani nevidela
V indi sa roztrhlo vrece s paramil. jednotkami.. i ked tam hrozi skor vnutrona vojna..