Dnes tu máme deň hodnotenia webov? Táto stránka má za úlohu dávať osvedčené, praktické rady vedúce k životným úspechom, k získavaniu obľúbenosti, nových priateľstiev a k dosiahnutiu celkového šťastia? To je ťažká úloha a myslím aj zbytočná snaha. Rady odborníkov na život alla Emma, Šarm, Elle, či Playboy? Tie rady mi totiž budú vždy znieť umelo, nereálne, nepresvedčivo a vzbudzovať vo mne dojem, že článok s nimi vznikol preto, aby zakryl prázdnu plochu.
Keď máš na stránke uvedený link na túto podstránku, malo by tam aj niečo byť. Najlepšie niečo osobnejšie napísané. Mňa by napríklad zaujímali obkecy o projekte
Počasie-podľa mňa zbytočnosť na stránke, radšej tam nedať nič alebo niečo užitočnejšie. Keď chcem vedieť počasie, tak navštívim na to iné weby
Potom ešte taká drobnosť: V navigácii je "all", prečo tam nie je "všetko", keď ostatné kategórie sú po slovensky? Ale toto je fakt drobnosť
Anotácie pri článkoch sú niekde tak divne seknuté. Nedá sa ti nastaviť, aby si si anotácie vypisoval sám? Aké máš CMS?
Články by som odporúčal prečítať po sebe viackrát alebo vždy v inú dobu. Občas sú menšie chybičky .
A teraz konečne chvály:
Páči sa mi téma tohto webu a aj to, že je úzko špecializovaný. Len si treba dať pozor, aby sa to nezvrhlo na nejaké "šarlatánstvo" s cieľom len čistého zárobku.
Páči sa mi, že do článkov píšeš aj to, čo si urobil prakticky ty, čo máš odskúšané.
Z technických vecí sa mi ešte páči využívanie sociálnych sietí .
Dúfam, že sa na túto kritiku nehneváš, mala by ti pomôcť zlepšiť tvoj projekt. Držím palce .
chcem si to prečítať, ale úprimne, už mi idú na nervy texty typu "musíš si ísť za svojim cieľom, treba myslieť pozitívne" ... to už predsa každý vie ... a väčšinu ľudí to naserie, ak to dodržiavajú a aj tak im to nepomôže ...
za kritiku dakujem co sa tyka ludi ktory poskytuju pravnicke lekarenske alebo podnikatelske rady ano su to normalne akreditovany ludia. a s tym pocasim je to pravda pojde to prec stranka pouziva system wordpress pomaly sa to vyladzuje a preto hladam kritiky aby som sa vedel dalej odpichnut mam rad zdravu kritiku
@hangtime11 a preco to vela ludom nepomoze? lebo to asi nedodrziavaju spravne
Dizajn hodnotím na 9/10, obsah webu na 6/10, takže stránku celkovo hodnotím ako dobrú, drží sa svojej témy, ale je tam málo článkov, a tie sú navyše kratučké. Takéto typy článkov si len človek prečíta, a zabudne na ne. Môže sa pre niektoré nápady v nich nadchnúť počas čítania, ale myšlienky autor na takom krátkom úseku nedokáže dotiahnuť do konca, hlavne keď web navštívi človek, ktorý sa podobným témam už venoval (Pozitívne myslenie, Reč tela).
Bolo by vhodné uviesť aspoň nejaký ďalší zdroj informácií, stačila by aj wikipedia, názov knihy, ktorú by som si mohol kúpiť/požičať.
Potom bude mať človek dobrý pocit z tvojej stránky, že tam našiel informácie, ktoré mu pomohli. Stránka je fajn, treba ešte popracovať na obsahu
@websterko - isto, určite má človek svoje ciele, a pravidlá a zvyky, ale nemôže žiť presne podľa nejakého návodu, vždy sa stane niečo nečakané čo mu zmení život ...
@websterko - áno, ale stane sa že niekomu zomrie niekto blízky bez koho si nevie predstaviť svoj život, ... dovtedy žil podľa tých "pravidiel" no naďalej nechce podľa nich žiť práve pre to že ten blízky zomrel ...
Kadeco sa uz popisalo. Navody ako . . . ale je to len pre toho, kto sa pyta: Ako? . . . Ako uspiet na pohovore? Ako si najst pracu? Ako sa efektivne naucit . . . ? Ako uspiet na obchodnom stretnuti? Ako uspiet v osobnych vztahoch. Ako komunikovat s ludmi? Ako mu/jej to mam povedat? Ako zbalit babu? Ako uvarit zemiak? . . . (ved tem vo fore tu uz bolo a aj bude) . . . Ludia hladajuci odpoved na to: Ako? Odpovede sa ponukaju cely zivot, a niekedy tu spravnu clovek aj cely zivot hlada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To je pravda?
» www.krokkuspechu.sk/o-projekte/...
Keď máš na stránke uvedený link na túto podstránku, malo by tam aj niečo byť. Najlepšie niečo osobnejšie napísané. Mňa by napríklad zaujímali obkecy o projekte
Počasie-podľa mňa zbytočnosť na stránke, radšej tam nedať nič alebo niečo užitočnejšie. Keď chcem vedieť počasie, tak navštívim na to iné weby
Potom ešte taká drobnosť: V navigácii je "all", prečo tam nie je "všetko", keď ostatné kategórie sú po slovensky? Ale toto je fakt drobnosť
Anotácie pri článkoch sú niekde tak divne seknuté. Nedá sa ti nastaviť, aby si si anotácie vypisoval sám? Aké máš CMS?
Články by som odporúčal prečítať po sebe viackrát alebo vždy v inú dobu. Občas sú menšie chybičky .
A teraz konečne chvály:
Páči sa mi téma tohto webu a aj to, že je úzko špecializovaný. Len si treba dať pozor, aby sa to nezvrhlo na nejaké "šarlatánstvo" s cieľom len čistého zárobku.
Páči sa mi, že do článkov píšeš aj to, čo si urobil prakticky ty, čo máš odskúšané.
Z technických vecí sa mi ešte páči využívanie sociálnych sietí .
Dúfam, že sa na túto kritiku nehneváš, mala by ti pomôcť zlepšiť tvoj projekt. Držím palce .
@hangtime11 a preco to vela ludom nepomoze? lebo to asi nedodrziavaju spravne
Bolo by vhodné uviesť aspoň nejaký ďalší zdroj informácií, stačila by aj wikipedia, názov knihy, ktorú by som si mohol kúpiť/požičať.
Potom bude mať človek dobrý pocit z tvojej stránky, že tam našiel informácie, ktoré mu pomohli. Stránka je fajn, treba ešte popracovať na obsahu
@15 skvelý prístup
Tá stránka je veľmi krásna, milá, harmonická, energická, povzbujúca, veselá,... , veľmi sa mi páči. {Ďakujem zo srdca , za tu stránku}.
Tvorcovi/-om veľmi fandím , prajem veľa úsmevu, úspechu, harmónie, radosti...všetkého milého a dobrého zo srdca želá Lovingewe