Zdravim , urobil som si www stranku , použil som tempate , mam len taky problem ze neviem pouzit diakritiku. Vie mi nejaky manik poradit ako na to? ( aby som mohol pisat texty aj s pouzitim diahritiky) dakujem. Stranku upravujem v A Dreamwawer skusal som
Flash má tuším častejšie problém so slovenskou diakritikou. V prvom rade tie znaky musí podporovať samotný font, ale aj potom je to tuším také všelijaké a nie úplne jednoduché (nie som Flash vývojár, takže detaily nepoviem).
A ako @1 sa tiež zasadzujem radšej za bežné PHP/MySQL, kde to jQuery a AJAX dokážu naanimovať veľmi pekne, omnoho menej zaťažia CPU a bežia aj na mobiloch.
neviem určite ale niečo som tuším o tom čítal v takých manuáloch aj s tutoriálmi bolo to niečo "ako na flash" písal sa tam nejaký kód a hlavne aj font musí podporovať diakritiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A ako @1 sa tiež zasadzujem radšej za bežné PHP/MySQL, kde to jQuery a AJAX dokážu naanimovať veľmi pekne, omnoho menej zaťažia CPU a bežia aj na mobiloch.