no tento rocnik xfactoru je fest biedny a to co porotcovia robia s ich teamami uplne nechapem, vsetkycgh "vyrabaju" na jeddno kopyto.a britney nevie povedat nic okrem "you are adorable" alebo "you are a true star"
ale zas oproti takemu talentu furt vyssia uroven a to ze na slovensku sa robia hviezdy z uboziakov typu patrovic opat iba svedci o obyvateloch tejto krajiny.ale co cakat od krajiny kde najvacsi uspech ma sou farmar hlada zenu
V x-faktore je naozaj x výborných spevákov a neskutočných talentov. Nájde sa tam pár exotov, ale naozaj sú tam speváci. Slovenská televízia zarába na tom, že sú tam paká, čo zo seba robia debilov
@uspavanocka no presne táto Britney -.-" fakt tam nehovorí nič ako tie 2 vety čo si spomenula a ešte "I was entertained" ..Simon do nej vkladal nádeje keď ju vsadil do poroty lebo je to proste Britney-hviezda..a nevie povedať jednu zmysluplnú vetu
Neda sa to porovnavat. X factor predsa len znamena pre tych ludi sancu ukazat sa nieco dosiahnut, ludia to beru vazne , rodiny to prezivaju povzbudzuju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Amerika má na to peniaze a divákov
A áno, podte všetci ičovať že všetko slovenské je na hovno a poserkajte sa z Ameriky
Americké sú totálny shity a keď sa k nim pridá ešte aj náš milovaný Džastinko Bíber, ako teraz v X factore tak mám chuť grcať... (blee)
ale zas oproti takemu talentu furt vyssia uroven a to ze na slovensku sa robia hviezdy z uboziakov typu patrovic opat iba svedci o obyvateloch tejto krajiny.ale co cakat od krajiny kde najvacsi uspech ma sou farmar hlada zenu