Zevraj prehra aj napalene hry?a prehra aj dvd s napalenym filmom vo formate avi, mkv atd? Prosim piste len ti co mate naozaj skusenosti! chcem to kupit ako darcek priatelovi dakujem
Nejsú až také drahé... Ked je hra dobrá, tak spravia Platinum edíciu, a to hra stojí do 25€. A to si porovnaj, že čistý Blue-Ray disc stojí okolo 10-20 €.. A je to parádny pocit držat v ruke originál
jasne da sa to, ale treba tam prehrat firmware na dvd mechanike a to nieje zrovna jednoducha vec pokial nevies co robis, takisto tam nieje ziadna zaruka ze to bude fungovat ale sestre sme to s kamosom flashli a ide to ok... ale ja by som radsej kupil ps3, ale ten neviem ci sa da nejak hacknut, ale verim ze ano
da sa aj napalene, len to treba chipnut...ale to uz nech si vyriesi chalan
btw. xbox je lepsi, ma omnoho lepsi ovladac ako je sixaxis, dalej tusim na ps3 este chip nieje a cely blueray by som tak akurat osral ... nevyhoda na x boxe je, ze x box live je plateny, ale tu na slovensku to aj tak nieje nejake moc rozbehnute
Ovládač na X-box??? Detský a lacný dizajn + alkalické baterky. Dualshock 3 je lepší, ajked nevydrží tak dlho. NA PS3 chip neni, a keby aj je, iba debil by si to nechal Hacknút. Podla mna PS3 je výhodnejšia kúpa. Jo a Nintendo Wii je strašne dobrá vec, v USA trhol v predajnosti aj X-box aj PS3. Velmi dobré pre ženy a deti, a celkovo pre rodinu
Ovládač Xboxu sa mi lepšie drží ako ovládač PS3, ale to je len môj osobný názor. Mám Xbox 360 a má ho dosť ľudí čo ich poznám a PS 3 nemá nikto. Osobne nepreferujem nejako extra ani jednu konzolu. Zahrám si na nej raz za čas, film si pozriem väčšinou na domácom kine a Xbox Live využívam minimálne i keď ho mám zaplatené (to je prípad keď človek nevie čo s peniazmi). A áno Xbox 360 sa dá preflashnúť, ale akonáhle sa pripojíš na Live zabanujú ťa.
@slickrik ps3 fanboy?! lebo pises hluposti, dualshock 3 je horsiii ako xbox360 ovladac. to iste aj hry, 360 sa da flashnut, a hry su potom za par eur. kdesto na ps3 nemas hru pod 25eur. xbox360 zase vedie v predajoch v usa pred ps3....
@Swen no nedá sa povedat že fanboy, ale mám ju doma a čo som pozeral na nete porovnávania, tak vačšinou ju píšu ako lepšiu než X-box. Ale ono je to tak, že každý si vychvaluje tú svoju konzolu. To by som potreboval mat doma aspon na dva týždne ten X-box, aby som bol múdrejší, ale podla mna by som názor nezmenil.. Jo, a hier pod 25€ je vela... » www.progamingshop.sk/hry-na-ps3-akci...
@slickrick ja mam zase xbox360, a ps3 som nechcel. sony ma debilnu politiku, kde aka hra vyjde. kopec super hier nikdy do EU nedorazy. kazda konzola ma to svoje,v com je dobra. je ich len paar, a aj to hry ktore nikdo nekupuje. teraz neber do uvahu akcie, lebo to niesu bezne ceny za ake kupis vzdy a vsade. chodis aj na nejake playstation forum alebo web?
No asi tak pred rokom, ked som dostal PR3 som začal chodit na www.ps3jka.sk ináč teraz momentálne je na úvodnej stránke zaujímavý článok Alebo na www.ps3zone.sk. Lebo vtedy som bol taký viacej nažhavený, ale teraz momentálne som konzolu požičal kamarátovi, a nechýba mi vobec... Zatial
@slickrick ja som chodil na jednu cesku playstation stranku lebo mam ps2. na xbox stranky nechodim, lebo poznam len par, a tie co poznam (slovenske) maju zvetsa nizsku uroven. hlavne preto, ze pisu o flashovanii xboxu. a ja si potrpim na original games ...a hadaju sa nanich ludia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw. xbox je lepsi, ma omnoho lepsi ovladac ako je sixaxis, dalej tusim na ps3 este chip nieje a cely blueray by som tak akurat osral ... nevyhoda na x boxe je, ze x box live je plateny, ale tu na slovensku to aj tak nieje nejake moc rozbehnute