@heatrow to som už kontrolovala to je v poriadku a keď pozerám aj test, tak mi normálne ukazuje že všetko v poriadku, ale ked ho zapínam vyhodí mi že localita nemá prístup, nechápem to
slovensko nema xbox live, ceska republika ma (a ked zavolas na podporu tak by tam mali mat aj slovenskych operatorov), ale mozes si nastavit prakticky co chces a na US je viac veci ako netflix co na ceskom nejde. Ja som mal americky a potom som si to zmenil na cesky.
presne ako hovorí marek594 ja som dal úplne náhodnú adresu niekde vo VB a ide to ... LIVE je dobrý najmä v tom že si stiahneš demo a hru si môžeš vyskúšať skôr než ju kúpiš
Inak, keď vás tu už mám, kamoška mi hovorila, že do Xboxu nesmiem vložiť žiadne CD, či DVD, ktoré nie je orginál. Je to pravda ? Radšej som to neskúšala, radšej sa na to najprv pýtam. Vraj ak to urobím tak už nikdy nemôžem na LIVE, je to tak ?
podľa toho aký máš Xbox 360 ... tie h@ck-nut é ,, ti zoberú všetko,, ale už nesmieš pripojiť na net lebo ti konzolu zablokujú ... čo konkrétne už neviem to budú vedieť možno kolegovia ... každopádne radšej neskúšaj
CD a DVD s obrázkami, hudbou a filmami ti pôjdu a samozrejme originálne hry. Takže ak napáliš na DVD film, ktorý nieje originál tak pôjde, ale musíš ho napáliť ako Video DVD. DVD a CD so zmiešaným obsahom nepôjdu - ochrana proti kopírovaniu hier. Po hacknutí konzoly ti to načíta všetko ale potom nebude moc bezpečné pripájať sa na xbox live lebo ti dajú ban.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@nietimekki hej, hej, mám SVK, tak díky, skúsim to konečne užitočná rada
... ale to bude asi tým, že som zadal inú krajinu ako pre ktorú bol kod/full hra vydaný/á
@marek594 @tomtoylc díky za pomoc, chalani, bola to tá lokalita, stačilo ju skutočne iba vymeniť
Inak, keď vás tu už mám, kamoška mi hovorila, že do Xboxu nesmiem vložiť žiadne CD, či DVD, ktoré nie je orginál. Je to pravda ? Radšej som to neskúšala, radšej sa na to najprv pýtam. Vraj ak to urobím tak už nikdy nemôžem na LIVE, je to tak ?