Nekonečný spor a dohady o tom, čo je lepšie - X box alebo PS? Už ma to začína unavovať. Tak či tak si každý človek bude vždy zastávať tú konzolu, ktorú vlastní, poprípade ku ktorej inklinuje...
Pravdou je, že obe konzoly majú svoje pre a proti...
Mnoho ľudí tiež proklamuje, že napr. grafika na Xbox je v porovnaní s PS3 výrazne kvalitnejšia - tak to by som bol naozaj zvedavý na základe akého pozorovania toto vydedukovali pretože tie grafické rozdiely podľa mňa nie sú voľným okom badateľné, takže fanboyovia jednej alebo druhej frakcie si len chcú zasa získavať pozornosť...
@lakero ale mame predsa kopu informacii. Ja skor uprednostnujem ps4 na zaklade informacii ako: streamovanie hier, hranie hier pocas stahovania a pod. Gamepad ps4 je luxusnejsi nez cela Xbox mechanika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pravdou je, že obe konzoly majú svoje pre a proti...
Mnoho ľudí tiež proklamuje, že napr. grafika na Xbox je v porovnaní s PS3 výrazne kvalitnejšia - tak to by som bol naozaj zvedavý na základe akého pozorovania toto vydedukovali pretože tie grafické rozdiely podľa mňa nie sú voľným okom badateľné, takže fanboyovia jednej alebo druhej frakcie si len chcú zasa získavať pozornosť...
@firestorm hlavne ked maju priblizne rovnaky vykon navyse aj hodne zalezi na aky tv to pripojis
Keď už tak Xbox 720 vs PS4.........
Odkial ste nahrabali ten Xbox One?
To sa volá 720...
Ale podla mna sa PS4 nemôže rovnať ani jedno...
Proste PS4 vyrobili Japonci, a tí sa v technike vyznajú...
Ja mám doma PS, PS2, PS3 a čakám na PS4...
Mal som Xbox360, ale to som po dvoch mesiacoch predal na bazar.sk, lebo PS3 je ovela lepšie...