ja mam sice xbox 360, ale aj tak xbox all the way.. aj co sme pozerali s frajom porovnanie grafiky gta 5 na xbox 360/xbox 1/ps3 a ps4, tak xboxy vaaaalia (a mne sa dokonca castokrat pacila este viac na starsom xboxe) .. ale kazdemu vyhovuje nieco ine, napr. kamos riadne lamentoval, preco sme si kupili xbox a nie ps ale v tomto sa aj sheldon tazko rozhoduje
PS4
-lepsie exkluzivity (a je ich viac) » www.ign.com/wikis/xbox-one/...
-vyssi vykon (aspon to utiahne 1080p narozdiel od xbone lol)
-lepsi gamepad
-krajsi design
-remoteplay cez PS Vita alebo Android
Ja by som bral XOne. príde Dx12, Windows 10, podpora vyšších rozlíšení, premietanie a hranie na PC, ntb, tablet, mobil. Ja by som to však bral kvôli univerzu od microsoftu, ktore využivam
DX12 XBOne nepomoze s rozlisenim, lebo CPU ktore DX12 viac setri nieje problemom.
PS4 uz remoteplay na tablety a mobily ma a taktiez mozes rozbehat emulator androidu na PC a mat remoteplay aj na PC
@kakofonicka Tak to dosť pochybujem, že si okom rozoznala nejaký výrazné, badateľné rozdiely v grafike. Tie rozdiely sú tam minimálne, ba až okom nepostrehnuteľné. Faktom je, že si X Box fanenka a teda si budeš zastávať atribúty tejto konzoly tak, ako to robí opozičný tábor PS4...
@kosmiklove
No nechcem nič hovoriť resp . písať ale ja by som sa na tvojom mieste nechválil čo hráš ty pozrel som si GAMEPLAY a konštatujem WTF IS THIS ?
@firestorm no ja praveze vobec nie som xbox fanynka ja som fanynka nintenda, pre mna tieto konzoly inak velmi nie su a pravdupovediac aj pri farcry si na ovladanie xboxu dost zvykam..
a neviem, ale na tom videu boli tie rozdiely dost viditelne, najma co sa tyka farieb a napriklad grafickeho zobrazenia vody, ked tak sa mozem spytat fraja, co mi to video ukazoval a postnut ti ho sem..
a mne osobne je to jedno, vravim, som skor na nintendo a potom klasicky na pc, na xboxe vyuzivam skor kinect, ale ja som so skatulkou spokojna
@bitter ROFL ty si jaky pan. ano co? loading netrva na ziadnej hre pol hodinu. mas rad hry s pribehom ale uvod hry by si preskakoval. potom jak vies ako to vsetko zacalo? ty si dobre seres do huby nema cenu sa tu s tebou vobec o niecom bavit. maj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
-lepsie exkluzivity (a je ich viac) » www.ign.com/wikis/xbox-one/...
-vyssi vykon (aspon to utiahne 1080p narozdiel od xbone lol)
-lepsi gamepad
-krajsi design
-remoteplay cez PS Vita alebo Android
PS4 uz remoteplay na tablety a mobily ma a taktiez mozes rozbehat emulator androidu na PC a mat remoteplay aj na PC
A nemusis ani cakat na Win10
a to hovorim ako spokojny majiteľ xboxu
Uncharted
this is much better :3
a ked uz silou mocou ten PS4 tak jedine koli tomuto:
Keby som už mal niečo hrať tak niečo čo ma príbeh o čom je ta prvá hra ! o lietaní
a ked uz nieco s poriadnym pribehom tak jedine persona, dragon age alebo mass effect
Mass Effect som hral na PS3 , ale hry typu ktoré si dal za príklad ma proste nebavia COD,FIFA,NHL,FC, toto je moje
Tiež si myslím
No nechcem nič hovoriť resp . písať ale ja by som sa na tvojom mieste nechválil čo hráš ty pozrel som si GAMEPLAY a konštatujem WTF IS THIS ?
a neviem coho gameplay si si pozrel ale ak myslis bayonettu 2 tak to je jedna z naj hier roku 2014...hodnotenie 9.5 z 10
ale ked ta bavi hrat take sracky jak je cod coz je hra ktoru uz niekolko krat preprali len aby zarobili tak nech sa paci
a neviem, ale na tom videu boli tie rozdiely dost viditelne, najma co sa tyka farieb a napriklad grafickeho zobrazenia vody, ked tak sa mozem spytat fraja, co mi to video ukazoval a postnut ti ho sem..
a mne osobne je to jedno, vravim, som skor na nintendo a potom klasicky na pc, na xboxe vyuzivam skor kinect, ale ja som so skatulkou spokojna
no vážne K ps3 som dostal God of War a tu hru som na mieste zlomil ja nechápem ako vás také hry môžu baviť
Jasne super hlavne keď sa zapína 30 min
Ta hra GOW možno ešte viac sa zapína
Ano trvá pol hodinu kým prejdu všetky tie sračky a vypnúť sa to nedá. Aspoň návod mohli dať ako to preskočiť