Chcem si kúpiť xbox (fuck ps3 ale nie som milionár aby som si kupoval hry....
Chcel by som niečo ako arkade verziu, počul som že tá sa dá na 100 % flashnuť, ale elite nie...alebo aj ako elite, ale aby to malo hd a bolo flashnutelne, kabel
však dh maju všetky (ja mam elite a išiel flashnut ) len rozdiel je že elite je čierny a v základnej výbave ma 120gb hdd,ale hdmi kabel si musiš dokúpiť to nemá v základnej výbave ani jedna verzia
co viem tak uz sa daju vsetky mechaniky flashnut, ale ked vynde nova vlna hier tak treba vzdy pockat na novy flash chvilu, alebo aspon tak som to pochopil ked som to sledoval... radsej by som byt tebou bral to ps3, aj to uz coskoro hacknu
@rainbowwarrior ok, takto... chystas sa vyuzivat kinect? budes hravat "zumba the game"? ja teda nie, grafika je takmer taka ista a aj ps3 ma dobre hry, ff seria napr... velka vyhoda ps3 je online play, halo bolo sice fajn ale presiel som ho za 3 dni a potom som ho uz hrat nemohol
dobre teda, ja chcem halo, nechcem final fantasy, na motion mi nezáleží, to či to bude forza alebo gran je jedno, čo mi vieš okrem heavy rain ponúknuť ?
@rainbowwarrior ja ti nic nejdem ponukat chcel som ti len poradit, xbox360 mam ale uz na nom nic nehravam pretoze rock band aj guitar hero pesnicky uz poznam spameti a ostatne hry su proste nudne a hlavne vsetky uplne rovnake, radsej by som bral ps3 uz len koli tomu internetu
@rainbowwarrior s tym online hranim to je na xboxe tak ze si musis platit mesacne ak chces hrat, mesiac som to mal zdarma ked som si xbox kupil a vobec nevadilo ze bol flashnuty.. s ps3 mozes hrat stale ale neviem ci je na to nejaky jednoduchy postup ako to flashnut, to by mi ale az tak nevadilo lebo staci jedna hra + internet a hned mas z 20 hodin hrania 60 hodin hrania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a som bol poučený že si nemám kupovať elite, lebo môžem natrafiť, na (takmer) neflashnutelnu mechaniku
jediné čo má ps3 dobré je design a heavy rain
ff nechcem , online play tiež takže ?
dobre teda, ja chcem halo, nechcem final fantasy, na motion mi nezáleží, to či to bude forza alebo gran je jedno, čo mi vieš okrem heavy rain ponúknuť ?