Ludia potrebujem vediet co je to xerokopia. Dekanka chce odovzdat text a je napísané že len v xerokopii. nemam sajnu čo to je ujo google mi nič bližšie k tomu nechcel povedať. Ďakujkooo
nam ucitelka na zakladke hovorievala zakazdym, ze pre nas rozcyklostylovala (fakt som si nie isty tymi i/y) papiere
a pritom to akoze bola normalna kopia cez normalnu kopirku modernej doby
tak predpokladam, ze toto bude tiez nejaky taky defekt, proste to mas skopirovat imho
(teda akoze povedal by som, ze chce, aby si to vytlacila, skopirovala a jej dala tu kopiu a sebe nechala original, co je sice asi cudne, ale zasa ak tiez zije v dobe, kedy si mysli, ze pises na pisacom stroji, tak to asi moze mat zmysel... )
@exdinosaur to nie je xerokopia ale xerox kopia ale to je normálny kopia cez kopirku Xerox bol nazov spolocnosti... @Drazoal cyklostyl - to sa pisal text najskor na blanu (navoskovaný papier), potom sa obtlacil na kanc. papier, kedysi rucne valčekom, potm prisli modernejsie s kľukou a potom aj s el. pohonom, kde sa blana dala na valec a robili sa kopie na papier az kym blana neporaskala... takze asi tiez myslela normalnu kopirku akurat ze pouzila starý výraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a pritom to akoze bola normalna kopia cez normalnu kopirku modernej doby
tak predpokladam, ze toto bude tiez nejaky taky defekt, proste to mas skopirovat imho
@Drazoal cyklostyl - to sa pisal text najskor na blanu (navoskovaný papier), potom sa obtlacil na kanc. papier, kedysi rucne valčekom, potm prisli modernejsie s kľukou a potom aj s el. pohonom, kde sa blana dala na valec a robili sa kopie na papier az kym blana neporaskala... takze asi tiez myslela normalnu kopirku akurat ze pouzila starý výraz