prave som uploadla video a vyskocilo mi, ze boli porusene autorske prava a tak mi to na nom stlmilo zvuk. da sa s tym nejako vybabrat? alebo nejako dostat k tomu, aby mi to ten zvuk nestlmilo?
nabuduce skus uploadovat videa s podkladom tak, aby si v pesnicke nemala ID3 tagy, to su viac menej take identifikovace songov, ak to nema tak dost mozne ze by sa to vybabrat dalo ak to admin nepozna no
@kikushenka myslim ze sa to da aj v media playeri, ked si pustis nejake pesnicky hod si tam aj tuto a v zozanme tam na praco co je si klikni na ten song pravym a nejake take ze "rozsireny editor znaciek" alebo editor znaciek alebo daco podobne, a prepis tam tie informacie o pesnicke a interpretovi, alebo si najdi nejaky iny program na to... ved UTFG
@ao no skusam vimeo ale tam sa caka, tak riesim ten youtube a to cez namietku kopiruje sa tam nejaky paragraf z fair use, ale neviem aky. To musim este vygooglit.
Dá sa vybabrať. Ak máš taký program, stačí dať "pitch shift". Ja to tak robím a odvtedy nemám copyright na song, len na video, aj to len veľmi vzácne Pitch shift ti pozmení pesničku mierne, polohu tónov, buď na vyššie, alebo na nižšie, nebude to úplne tá originál pesnička ale zasa sa nebude odlišovať a aspoň ti nezrušia video.
youtube proste preleti to co tam uploadnes a pokial tam je pesnicka, tak ak nie je popularna vacsinou sa nestane nic, pri tych popularnejsich sa ti bud objavi reklama pri videu alebo zablokuju zvuk...ak uploadnes video ktoreho obraz je z nejakeho filmu mozes dostat strike, ja uz som jeden schytal, 3x strike a je ban...kamarat ale upol len jednu pesnicku so statickym obrazkom a hned dostal ban
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V skratke - neobides to lahko.