ja som velmi dobri minekrftak !! minekraft je moj zivot, rad tocim letsplaje a felmi rad bi som z tebou natocil par letplejov
prydaj si ma na skype : minekraftspieler88
Nepodporujem deti v tvorení videí na Youtube a iné stránky. Radšej sa choď baviť von kým ešte nemáš po chobot učenia a neriešiš rôzne iné problémy.
Raz budeš starý a čo bude rozprávať svojim deťom? Ako si mal 13 a staval uplne paradnu farmu na minecrafte?
Ako nerád si robím srandu z detí lebo tiež mám mladších súrodencov a by som bol nerád ak by si z nich niekto robil na nete srandu ale ako fakt radšej sa choď baviť von. Uvidíš neskôr budeš šťastný že si nesedel za PC ale chodil von.
@kittan dobrá myšlienka, tiež ma štve že 7 až 15 ročné deti sedia celé dni pred pc, ale to o tom rozprávaní detom v budúcnosti ma ešte nenapadlo fakt, radšej sa chodte von hrať, na ihrisko.. a zdvýhajte babám sukne, je to lepsie nez PC..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prydaj si ma na skype : minekraftspieler88
a este som zabudol, ze v skole v druzine hrame minekraft s partou
a dúfam že @skillet je fake lebo toto sa nedá myslieť vážne a hlavne viac chýb než slov v komentári toto je príliš, na dnes stačilo
Raz budeš starý a čo bude rozprávať svojim deťom? Ako si mal 13 a staval uplne paradnu farmu na minecrafte?
Ako nerád si robím srandu z detí lebo tiež mám mladších súrodencov a by som bol nerád ak by si z nich niekto robil na nete srandu ale ako fakt radšej sa choď baviť von. Uvidíš neskôr budeš šťastný že si nesedel za PC ale chodil von.