Čaute prosim Vás nepozreli by ste si môj YT chanel a ak by sa Vám zapáčili moje videá, ktorých nie je veľa ale to preto lebo som začal len teraz nedávno tak ak sa Vám bude páčiť tak mi dajte prosím odber, koment, like a zdieľajte ma nech sa na mojej "hlúp
Som v pomykove. Na jednej strane preferujem gameplays komentované po anglicky a môže to byť dobrý spôsob ako si anglinu zlepšiť... ale na druhej strane mám pocit, že úroveň mojej angličtiny poklesla už len tým, že som to pozerala.
Každopádne verím, že keď trochu popracuješ na komentovaní a investuješ do mikrofónu, tak sa ti podarí získať nejakých subscriberov.
@cold Na jednej strane ti ďakujem za povzbudenie a na druhej strane som trochu smutný, že ti klesla anglina keď si počula moje komentovanie ale keď si to zoberieš tak, že ja som začiatočník (s natáčaním) a mal som trochu viac stres keď som natáčal videá a ešte k tomu som slovák tak to dopadlo ako to dopadlo ale budem sa snažiť zlepšiť sa a kúpiť si nový mikrofón
ja som zo začiatku ani nezaregistroval že to bolo po anglicky... prečo to radšej nechceš robiť slovensky? akože celkom zabavne komentovanie keď som to dlhšie pozeral, zasmial som sa... ale ťažko zrozumitelne
@sqash To zrozumitelne to bude az neskor a po slovensky to nechcem skusi lebo raz som to uz skusil a pre mna to bolo riadne trapne (trapnejsie ako anglicke video)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sice som sa zasmial na Amnejši...ale grammar nazis by si na tebe zgustli
Každopádne verím, že keď trochu popracuješ na komentovaní a investuješ do mikrofónu, tak sa ti podarí získať nejakých subscriberov.