čaute ľudia robím na yt anglické vlogy a tak sa vás chcem opýtať či by ste si nepozreli moje videá. Nechcem na yt uspieť tak že budem zarabať a budem mať milióny odoberateľov chcem to robit len pre srandu a tak sa vas chcem spytat ci by ste si nepozreli m
@dogyno OK mam to asi sformulovat trochu inac nemam na tom v plane zarobi hned ale az neskor ak by sa mi nieako podarilo zabavit ludi a videl by som ze v tom by som mal aj "buducnost" tak uz v takom pripade by som aj chce nieco na tom zarobit a to ze mi na tom nezalezi to nie je pravda mozno to tak vyznelo ale inac ja sa budem snazit pre to robit vsetko co sa da aby som sa aj trochu zviditelnil ale pre mna je najdolezitejsie aby sa na mne ludia zasmiali a nie kolko za to dostanem penazi alebo nieco podobne len chcem aby sa na mne ludia smiali som taky aj v osobnom zivote takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Btw. to že nechceš na tom zarábať atď je blbosť nemyslíš? To ak by si bol populárny tak zrušíš kanál len aby si nemal milion odberateľov ?