par ich sledujem johnyho valdu , petana a fifqa hlavne ... od petana vsetko lebo to je paaaaan ja sice nejak hry ani nehravam ani nemozem s mojim pc ale pozeram to hlavne kvoli tomu komentaru toho youtubera lebo je to proste sranda takych co hraju hry profesionalne a tak to aj komentuju nesledujem vobec
@motorbreath lebo to nazývajú umenie a nič mi k tomu nepasovalo
A takmer som zabudol na seba. Ja pozerám kopu, hkavne tých československých.
Pozerám Goga, Selassieho, Duklocka, Peeetaaatv, Madmen Pictures, Haggy, Matej Zrebný, Kovy (môj najobľúbenejší ) a už dlhšiu dobu pozerám tie top 5, resp. Pixeloreza a MithrandirTop10.
Určite pre tých starších odporúčam kanál Matej Zrebný, je cieľovaný skôr pre tú staršiu vekovú skupinu, točí také skeče, na ktorých sa stále smejem, proste top.
Fuuuha hrozne vela. uz asi 3 roky nanicom inomneficim. Ziadne serialy, malo filmov lebo vsetko je pre mna yt. Nasla som tam ludi comaju uplne taky isty humor a pohlad na veci ako ja a je to zaujimave ze sa s tymi ludmi nepoznam and i can relate. Teraz naj latoyaforever, david dobrik, lizza, scottysire,zayn hijazi, supervoman,grace,gabbieshow, jessi smiles,niga higa, pangcakes a plnp dalsich, nechce sa mi kukat co vsetko som subscribla. Kazdy den nejaka nova epizoda
nekukam vlogy, absolutne ma to nebavi. Ked tak pustim tam komediu, hracov, gitaristov a hudobne klipy. Jeden co robi parsekundovky RWJ. Potom mnoho takych co daco vysvetluju, polovedecke kanaly,zaujimavosti zo sveta, alebo co mi napadne. Ked som mal viac casu, kukal som toho vela, aj vlogy. Teraz skor len hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
samozrejme
A takmer som zabudol na seba. Ja pozerám kopu, hkavne tých československých.
Pozerám Goga, Selassieho, Duklocka, Peeetaaatv, Madmen Pictures, Haggy, Matej Zrebný, Kovy (môj najobľúbenejší ) a už dlhšiu dobu pozerám tie top 5, resp. Pixeloreza a MithrandirTop10.
Určite pre tých starších odporúčam kanál Matej Zrebný, je cieľovaný skôr pre tú staršiu vekovú skupinu, točí také skeče, na ktorých sa stále smejem, proste top.
No a z tých zahraničných Jumbo a Zajcu 37.