hamburgery, fast foody a take sracky z toho priberies najviac, samozrejme tuk
Na gainer, to je vacsinou nejaky monosacharid a bielkovina, takze tam priberies tuk jedine z cukru a to si mozes rovno jest cukor, ten ide viac do tuku
alebo to co povedal @mm47 vecer zer vela sacharidov
ked si od narodenia taká chudá tak neviem či niečo pomože .. mám kamošku ktorá zošrotuje všetko čo jej pride pod ruku (a potom to nevyvráti) a nepriberie ani kilo .. fakt väčšieho žráča som ako ona som nevidela ani chlap tolko nezje
Krupicová kaša ako mimino. U niektorých ľudí to zaberá, vlastne by sa ani moc nemali malé deti ňou prepchávať lebo z nej naozaj veľa priberajú. Ale inak u mňa nezaberá...u mňa nič nezaberá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pozri si super size me chlapik jedol uz neviemkolko len veci z mekaca ze co mu to spravilo
Podstatne je najst sa a potom nevykonavat ziadnu fyzicku cinnost pri ktorej sa ti spaluju tuky. Napriklad o dvanastej vecer
Ale neradim ti, uz sa toho tuku nezbavis
Na gainer, to je vacsinou nejaky monosacharid a bielkovina, takze tam priberies tuk jedine z cukru a to si mozes rovno jest cukor, ten ide viac do tuku
alebo to co povedal @mm47 vecer zer vela sacharidov
Po chvili uz ti to pojde krkom vsetko, no ked vydrzis sprievodne javy ako je nadmerna plynatost, napinanie a pomaly aj nechut do jedla...
...Mas vyhrate a kilecka sa len hrnut budu
možno by pomohlo nejaké posilňovanie.