tiež som si skúšala takto prefarbiť vlasy, z čiernej, chcela som tmavočervenú..a aj keď už boli riadne odrastené a vyťahané od slnka,tak mi chytila len na končeky... a kaderníčka mi to na dvakrát sa snažila nejako zafarbiť, ale stále som mala také trojfarebné vlasy.. (vyhodila som za to kopec peňazí a o dva mesiace som sa i tak vrátila k čiernej ) čiže odporúčam radšej hneď ísť k DOBREJ kaderníčke,tá už by mala vedieť ako...
@darkkizz ani to neskušaj.... chyti ti to na čierno zasa.... ja som sa pokušala pol roka zbaviť čierej... jedine čo mam odskušane a čo aj naozaj funguje je táto sranda - l´oreal efassor.... kupiš ho v predajňach kde maju kadernicke pomocky.... ale opatrne sním... je to moc agresivne a odporučam to dať spraviť kaderničke... je to špecialny vyťahovač farby, ktorý sa riedi s peroxidom a nakoniec si zafarbíš vlasy farbou... ak budeš chceť... sama si to nedavaj... ak máš dobru kaderníčku, tak domov odídeš s hnedou farbou... no a jeden ten sačok stoji asi 6€.. takže nič drahe....
Presne, ja som si tiez prefarbovala z takej vyblednutej ciernej na asi taku hnedu ako opisujes... a chytilo mi to zase uplne na cierno.... neviem, skus B4 color remover, ja s nim sice skusenosti nemam ale kamoska takto presla z ciernej na cervenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov