inac a nechces ist na filozoficku?
tam je tiez UAP- ucitelstvo akademickych predmetov a tato kombinejsn tam je.. len je to bez prijimaciek. ja tam asi idem tiez.
Ja som si tam davala minuly rok prihlasku, nevzali ma , ale prijimacky sa tam nerobia, beru podla priemeru vysvedceni a podla maturitneho, profilove predmety na maturite su AJ a SJ, cize na aku znamku zmaturujes, tolko bodov dostanes....oni to uverejnia az neskor, ze bez prijimacich pohovorov. Chodim do TT na ucm, tam je to tak isto. Zrejme ucitelstva su rovnake na kazdej skole....ale ak nie si cista jednostkarka a nezmaturujes v urovni A na same jednotky, myslim, ze sance na UK su dost mizive, lebo tam brali myslim nejakych 10 ludi, ja som mala priemery z predmetov 1, XX - nejake drobne, sice som nematurovala z AJ, ale pri vysledkoch o prijimacom konani som oproti veeela vela studentom mala malicko bodov...asi tak, taks si dobre rozmysli, ci sa ti oplati do toho investovat, pretoze, co som pocula, na UK sa bez penazi tazko dostanes, hlavne ak ide o prijmanie bez prijimacich pohovorov... Lebo, ked robis prijimacky, mas moznost to ovplyvnit svojimi vedomostami, a ak si raz dobra, nikto ti nezoberie, ze tie testy urobis, ale takto...no ved rozhodnutie je na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tam je tiez UAP- ucitelstvo akademickych predmetov a tato kombinejsn tam je.. len je to bez prijimaciek. ja tam asi idem tiez.