Som prvacka na Vysokej(denne studium), ale rozmyslam, že buduci rok by som chcela radsej externe studovat(v tom istom odbore)...Neviete nieco o tom ci sa da takto prejst?....A mozno asi ani nie... :S
netuším či na každej škole ale napríklad filozofická fakulta upjšky to povoľuje. podáš si žiadosť ale všetko najprv konzultuješ so študijným oddelením, kde ti povedia podrobnosti. plus nezabúdaj že za externé štúdium sa platí
ahojte Neviete nejake info o studiu hudobneho manažmentu na vsmu?.....vraj sa da studovat vramci divadelneho manažmentu.....viete ake su tam prijimacky a sanca sa dostat vdakaa
Myslím, že už by problém nemal byť, kedysi to bolo tak, že počet externých nemohol byť väčší ako počet denných, ale teraz to už neplatí, takže by im to nemalo prekážať, že budú mať o jedného externého študenta naviac.
Ale osobne by som neprestupovala, pokým nemáš už jasnú prácu popri externom štúdiu, lebo získať prácu popri externom štúdiu je veľký problém, často väčší ako popri dennom-tam je aspoň veľká ponuka brigád, ale externých študentov zamestnávatelia veľmi "nemusia" a plus prídeš o zľavnené cestovné, rodičia na teba nič nedostanú a podobne.
Takže by som si to rozmyslela, že či by nebolo lepšie školu trošku "flákať" a študovať denne a mať nejaké brigády a ešte k tomu aj rôzne výhody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
...Zatial dakujem za odpovede, jedna sa o SPU NR
Takže by som si to rozmyslela, že či by nebolo lepšie školu trošku "flákať" a študovať denne a mať nejaké brigády a ešte k tomu aj rôzne výhody.