Caute,chcela by som vediet aky mate nazor na spravanie sa dnesnej mladeze,deti a dospelych .ci je normalne ze male deti su drze vulgarne,ze sa nachadza stale viac opitych a zdrogovanych pubertakov a ze manzelia sa coraz castejsie rozvadzaju,nevenuju detom
na to by som povedala asi len to, že doba sa mení... aj keď k horšiemu, ale pár normálnych jedincov s tým už nič nespraví... všetky deti chcú byť čo najrýchlejšie dospelé pretože dospelí sa tvária ako najväčší machri... a deti radi opakujú
Je to o rychlejsom svete, viac informacii z internetu, z TV. Rodicia uz nemaju taky markantny vplyv na deti. Pokial sa vseobecna slusnost nezlepsi, tak necakajte zlepsenie u deti. Oni beru vzory spravania z okolia. Ak bude okolie pozitivne, aj decka budu O.K.
geez, tazko povedat ci je to normalne ale zdalo sa mi nenormalne ked 5 tak pribl 13 az 17 rocnych deciek za bieleho dna sprejovali na zastavku (teda v BA to bolo) a ja som stal s kamaratom na druhej strane a kricime na nich a nic no a ked sme prisli k nim a kamarat jednemu hned dobru jebol druhy povedal ze to povie otcovi tak kua de sme?
tak to čo píšeš je pravda,a ťažko sa to zmení z dňa na den...v dnesnej konzumnej spoločnosti je viac obéznych ludí ako podvýživených.Ludia žijú ani nieže prepychovo,ale prestávajú si vážiť aj to,čo majú.V minulosti,ludia poznacený vojnou,boli ovela pokornejsí a disciplinovanejší....čo už
Pýtate sa kam to vedie?? ? Podľa mňa už nikam.. . ešte pár rokov to tu takto bude, ,a potom príde už len koniec sveta. Lebo vážne decká už nevedia čo so sebou.. . Mám 11, ,pomaly 12 ročnú sestru a tá sa správa akoby mala 25 rokov, ,je drzá atď. Proste mnohí to poznáte.. . Dokonca aj na sebe badám, ,aká som hnusná, ,papuľnatá, ,arogantná.. . aj keď vulgarizmy nepoužívam.
.. . a kam to speje, ,ta to sa uvidí ale podľa mňa to nič dobré neveští.. .
Ludia musia makat aby uzivili svoju ordinu ak ju maju ano? Pokial robi aj zena a muz a zarabaju 20 tis jeden a druh y tiez to je 40tis. taka dostatocny financy prostriedok a dobre zitie ano? ... ale kede casto robia nevenuju sa detom. deti zacnu viac chodit vonku a stretavat sa s podivnymi ludmi ... takze za to moze spolocnost aj doba v ktorej zijeme. Len toto co je teraz bolo aj v minulosti aj pred 100 rokmi len sa o tom nerozpravalo ... teraz sa o tom viac rozprava ....
.... takze pokial by boli ludia dobre zabezpceny a mali uz aj urcity kapital ..... potom deti ... tak sa im budu viac venovat a s tym suvisi aj ich chovanie.
Ale vacsinou deti napodobnu svojich rodicov takze take zrhnutie je to dobou v ktorej zijeme, pracvonim vytazenim rodicov (malo casu na vychovu deti) potom dlaje spolocnostou.
a preco sa tak casto luda rozvadzaju? je to bud koli peniazom ... alebo koli pravnom vytazeni a potom sa nemozu venvoat sebe a aj svojej rodine, takze malo castu a toho je ovela viac preco to tak je.
Kasko - akože to je riadna cacovina o tých zárobkoch a bla bla bla.. . u mňa robí len fotr a matka je doma (z čoho je už parádne prepína) no a aj tak sa stretávam s ľuďmi, ,s kt. sa stretávam a robíme čo robíme.. . vôbec to nie je o tých peniazoch! Napr. poznám aj také prípady, ,kde obidvaja rodičia nepracujú a tam sú ešte väčšie problémy ako tam, ,kde pracujú obaja! Všetko je to o tom, ,či sa tí rodičia o svoje deti vôbec aj zaujímajú, ,či sú im neni prednejší kamaráti, ,tá ich práca alebo ich koníčky.. . proste o peniazoch to ani tak nie je.. . Dokonca veľa závisí aj od toho, ,či tie decká majú radi svojich rodičov a ta.. . bo ja som napr. taký typ, ,že oveľa radšej sa porozprávam s kamoškami ako napr. s mamou! A s fotrom?? ? Ta to vôbec neriešim!
nie je to len dobou,ano je to viacej pretriasane ale preto ze sa objaviju vacsie problemy akov minulosti,drogy sex a alkohol 13rocne deti maju svoje deti,nikto z deti dnesnej doby si uz nevazi co pre ne rodicia robia a neodvdacuju sa im za to to je problem nasho sveta ,ja mam 14 ale uvedomujem si ze ako sa spravaju oni ku mne musim aj hja k nim ak je dieta napr bitkar mozno si odnasa priklad z domu,mozno si nieco kompenzuje ,tazko povedat...........deti ktore tahaju ine deti dole tiez museli nejako zacat, niekto musel zacat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
9. suhlasim
.. . a kam to speje, ,ta to sa uvidí ale podľa mňa to nič dobré neveští.. .
Čisto môj názor
.... takze pokial by boli ludia dobre zabezpceny a mali uz aj urcity kapital ..... potom deti ... tak sa im budu viac venovat a s tym suvisi aj ich chovanie.
Ale vacsinou deti napodobnu svojich rodicov takze take zrhnutie je to dobou v ktorej zijeme, pracvonim vytazenim rodicov (malo casu na vychovu deti) potom dlaje spolocnostou.
a preco sa tak casto luda rozvadzaju? je to bud koli peniazom ... alebo koli pravnom vytazeni a potom sa nemozu venvoat sebe a aj svojej rodine, takze malo castu a toho je ovela viac preco to tak je.
myslim si ja
Dosledok ? vrazdy na skolach , detektory kovu pri vstupe a poclicajne razie kazdy tyzden ...