@delfi no priblizne v kazdej ankete... ale nesi na tom az tak zle.. ono tu nejde o to poucit sa z cudzich ale z vlastnych chyb... proste su tu taki co maju aj 4 ankety a vsade predcasne stlacia enter
@10 myslim ze staci pisnut adminovi...ale sekne to k ankete, aspon sa naucis zo svojej chyby . Ja osobne sa tiez ucim zo svojich, clovek si to viac uvedomi, ako ked to vidi na inom(podla mna)
ja sa ucim z cudzich chyb a preto radsej ankety ani nerobim ... a keby mali pisat adminovi so vsetkymi tymi predcasne stlacenymi entermi tak by sa ten admin zblaznil ... uz viac krat tu bolo spominane ze pomohol by EDIT komentov ako na klasickych forach... je tu dakto kompetentny na to aby kontaktoval adimna?
Chyba je velmi relativny pojem kazdy moze povazovat za chybu nieco ine pretoze kazdy ma vlastnu zivotnu filozofiu a hlupost a chyba su 2 rozdielne veci.....co sa mna tyka ak je niekto idiot nech mu nalezi aj primerany osud Podknut sa ale moze kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
..sorry..
druhá možnosť mala byť Z cudzích..
..teraz sa tešíš z toho môjho prešlapu..že..??
..ako sa to dá vymazať...?..
..asi áno..to pomáha??
..takých už tu bolo viac, že...?
..trefa...
..toto som potreboval počuť.... teraz si už len vymedziť pojmy..
U niektorých vecí si poviem "toto nikdy nespravím" bez toho, aby som videla niekoho predo mnou doplatiť na dotyčnú vec.
U iných vecí viem, že neskončím dobre, ale nemôžem si pomôcť.
No matter.Try again.Fail again.Fail better.