k priateľom si nepridávam hocikoho, iba toho, koho poznám a úplne ma rozčuľujú tie requesty kvôli hrám... ja si nebudem nikoho pridávať k priateľom kvôli nejakej debilnej aplikácii! s väčšinou priateľov sa stretávam, zvyšok sú bývalí spolužiaci, s ktorými som len takto v kontakte...
maval som cca 140-160.. potom som si uvedomil ze je to zbytocnost... potom som to zredukoval na ludi, ktori si zasluzia moje fasbukove priatelstvo.. a vyslo mi priblizne 60 ludi...
mam 52 a z toho priatelov dvoch, ostatni su kamarati alebo spoluziaci ci uz byvali alebo terajsi, popripade rodina... a len so 4 som sa nevidela osobne, len si piseme
Ja zase zo srdca nenávidím, keď niekto vidí, že má iný človek viac priateľov a hneď trebe debiliny, jak si pridáva cudzích a podobne. To, že tam nemám len tých naozaj najlepších a skutočných priateľov neznamená, že ich nepoznám. Mám kopu, ale fakt kopu známych a mnohých mám naozaj veľmi rada, aj keď nie sme možno až tak často v kontakte, ako by sme chceli. A práve facebook nám to môže umožniť - aj keď len virtuálne.
Takisto som tam našla pár priateľov, ktorých som nevidela doslova celé roky. A je to naozaj fajn.. Dokonca som sa vďaka FB začala znova kamarátiť s veľmi dobrou kamarátkou z detstva, ktorú som nevidela niekoľko rokov. Takže pokiaľ si ten dotyčný nepridáva doslova odveci cudzích ľudí nechápem, čo je na tom zlé. Ale aj tak je to každého vec si myslím. A nie stále dookola riešiť, čo si ten a ten potrebuje dokazovať počtom svojich priateľov.
Ja tu číslo nenapíšem,aby si niektorí nemysleli,že si tým musím niečo dokazovať....ale všetkých čo tam mám poznám osobne ( okrem asi 7 čo sú niekde z ďalekého zahraničia )
430 som najlepsi! aj ked sa tam najde par, ktorych som videl mozno raz v zivote, tak velku vacsinu poznam. fejsbuk pouzivam na robotu hlavne, je to sikovne
som sa sekla chcela som dat možnost 4 =D 112 a pár žiadostí o priatelstvo cudzích ludí=D dost že na pokeci mám vela neznámych ludí na FB mi stačia známy,kamaráti a tak
mám 68 priateľov s toho tak 40 len tak zo slušnosti(bývalý/terajší spolužiaci, rodina) nebudem pridávať ľudí ktorých som videl raz v živote a prehodil s nimi pár viet na zoznámenie fakt nechápem ľudí ktorý tam majú 500 priateľov
124, pričom som kupodivu všetkých z nich okrem 6tich aspoň raz v živote stretol, a s cca 4mi aj relatívne normálne komunikujem, tzn. s vyššou frekvenciou a zmysluplnosťou ako je občasné napísanie komentu k stavu
cez 300, je tam siet uzasnych umelcov a okrem priatelov ma bavi sledovat aj ich tvorivu cinnost. Obycajne to zlepsuje den, pozriet si hned zrana nieco fascinujuce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
260 komentov
Ale nechápem ľudí, ktorý ich tam majú niekoľko stoviek alebo tak, to už je choré.
až na pár ľudí, som všetkých videl naživo minimálne raz..
a to tam ešte asi kopec pribudne, kým sa rozhodnem ich zmazať.. /tak minimálne 2/3 zmažem/
inak číslo je cez 500
á @krvaaa môže byť tak zo Sydney,lebo sidney nie je aspoň také nepoznám
no dobre tak som sa sekla
"Koľko priateľov máš?"
Všetci dnes žijú iba na FB. Nevravím že je zlý, je to perfektný komunikačný nástroj, ktorý má určite svoje miesto, ale netreba to preháňať.
Ja zase zo srdca nenávidím, keď niekto vidí, že má iný človek viac priateľov a hneď trebe debiliny, jak si pridáva cudzích a podobne. To, že tam nemám len tých naozaj najlepších a skutočných priateľov neznamená, že ich nepoznám. Mám kopu, ale fakt kopu známych a mnohých mám naozaj veľmi rada, aj keď nie sme možno až tak často v kontakte, ako by sme chceli. A práve facebook nám to môže umožniť - aj keď len virtuálne.
Takisto som tam našla pár priateľov, ktorých som nevidela doslova celé roky. A je to naozaj fajn.. Dokonca som sa vďaka FB začala znova kamarátiť s veľmi dobrou kamarátkou z detstva, ktorú som nevidela niekoľko rokov. Takže pokiaľ si ten dotyčný nepridáva doslova odveci cudzích ľudí nechápem, čo je na tom zlé. Ale aj tak je to každého vec si myslím. A nie stále dookola riešiť, čo si ten a ten potrebuje dokazovať počtom svojich priateľov.
"koľko máš priateľov"
odpovedali by ste počtom "priateľov", ktorý máte na facebooku?
tuším že nie, preto mám istý vnútorný odpor k pomenovaniu "priateľ" na fejsbúku.