Z priatelstva laska moze byt ale z lasky priatelstvo ..nie??!!.....
"Z PRIATELSTVA LASKA MOZE BYT ALE Z LASKY PRIATELSTVO NIE"!!!......mo ja som chodila sjednym suprovym chalanom matom ale rozisli sme sa..dlho som sa neho myslela celych 10 mesiacov...ale tak som zacala chodit s inymi a na mata som zabudla!!! je to uz vy
Oh my fucking god...my ta NEPOZNAME my ti NEPOMOZEME..ak si myslis,ze si pripravena na vztah,tak musis vedet zniest aj jeho druhu stranku a prejst si to v hlave SAMA
nom zaujimave ale tak je to pravda.... ze: "Z PRIATELSTVA LASKA MOZE BYT ALE Z LASKY PRIATELSTVO NIE"!!! ale preco teda je to u mna naopak?? ze sme len priatelia.. hm..a chodili sme spolu... teda, priatelia s tym rozdielom ze sa bozkavame..a robime ako keby sme spolu chodili...
.... nom moja a co sa tyka teba... viem prestne ako ti je.. ver mi.... a poradila by som ti ... keby si chcela.... spolu sa mozeme o to teda aspon pokusit najst nejake riesenie... peretoze prestne viem , ako ti je... mozno si len namyslas ze ho lubis. ale ver mi, ze ja prezivam nieco podobne
omg to uz co je ked sa ostatnych pytas ci si myslia ze ho lubis? v poriadku?...skorej nie som ista ci ty sama vies co to znamena...
inak nieco na tom je ze ta laska nehrdzavie, ale ja poznam kopec ludi(vratane seba ze) ktori spolu chodili a teraz su priatelia a v pohode si rozumeju...a co aj, ked zistia ze takto to medzi nimi neskripe tak v pohode..
no tak ja som to tiez zazila.. ze som sa s chlapcom rozisla na dva mesiace a potom sme chodievali len tak dakedy von a zas sme sa dali do kopy.. a sme teraz stale spolu.. a ty sa pytas ze ci ho lubis?:.. a to si mi mame odkial vycuckat?:. sak to mozes vediet len ty sama nie?
ach jaj.. v prvom rade.. neexistuje pravidlo o tom, ze z priatelstva laska ci z lasky priatelstvo moze ci nemoze byt..
je to o ludoch o tom preco sa rozisli ci v dobrom a tak podobne.
co sa teba tyka, on ma cca tiez asi tolko co ty.. a jedine co tu my mozme posudit je z hladiska veku a z toho vyplyva, ze na toto mas este cas..
viem ze sa to lahko vravi.. ale skus to naozaj neriesit..
je tu zakladka pride stredna potom vyska.. tych ludi, budes stretavat menej a druhych viac, ako tu niekto spomenul, je mozne, ze sa ti bude pacit este mnoho chalanov a zopar z nich ta bude i pritahovat.. je to laska??
mozno a mozno nie..
pocit bezpecia je tiez celkom prijemny, to verim, ale je to laska?? alebo sa ti len paci, ze clovek ktoreho mas rada //mat rad a milovat(lubit) je rozdiel!!// je pri tebe a chce ti pomoct..
teda vyckaj..
inu 15 dnova laska je ziadna laska.. v podstate by som o laske ani nevravel.. daj tomu cas.. a o par rokov si obaja uvedomite, ze nie ste len kamarati, alebo zistite ze ste najvacsi kamarati a nic viac
drzim palce, no snaz sa to teraz riesit co najmenej..nic nevyriesis a my ti tiez moc nepomozeme..
Mne sa zdá, že ani jedno...ani druhee... hehe z veľmi dobrého priateľstva vlastne keď sa s niekým poznáš veeeľmi dlhooo...a berieš ho ako fakt úžasného kamoša a nikdy by ti nenapadlo, že by z toho mohlo byť aj niečo viac a naraz ti ten druhý vyzná lásku a ty mu povieš že..,, Sorry ale ja ťa beriem ako fakt úžasného kamoša a viem, že potom by sa to medzi nami dojebalo" -skúsenosti moje....a dojebalo by sa to to mi verte...A po 2. vždy keď sa dvaja rozídu je malá pravdepodobnosť že ostanú takí kamoši akí boli predtým...sa stavme o čo chcete
Počkaj ale som sa nevyjadrila k teme no v tvojom prípade je to asi tak že na teba nezabudol...alebo to, že ťa stále ľúbi si uvedomil až vtedy, keď ťa stratil...moja reč pa...si myslim no .D
@6 bol si zaľubeny niekedy?toto by si nenapisal.rozum a laska nejdu dokopy.vsak preco potom by sme sa zalubili prave do toho a nelubime tych co nas lubia.a preco prave ten,nie je najkrajsi,najmudrejsi,najvtipnejsi a navyse,ked mu dobrovolne dovoli,aby ti ublizoval.nikdy nenajdes dovod,preco niekoho lubis.teraz nehovorim o tom, ze ho spoznas a zvyknes si na neho,to je uplne iny druh lasky,to je skor istota,ktora ma nenuti byt verna a uz vobec nie,ked mozes byt s niekymdo koho si zamilovany.ak mam mat lasku z rozumu,tak jedine vtedy ked budem vediet, ze ta ktoru naozaj chcem nefunguje a, ked nebudem chciet zostat sama o tom by som zacala premyslat tak po 40.pozri aj rodicov lubis,ale,ked sa povie laska tak si predstavis cosi ine.pri nich je to ten rozum,chybali by ti a staraju sa o teba,rozpravate sa,pocuvaju ta a nechces aby sa im cosi stalo,ale nie je to to co cloveka naplna,to co chce,to by sme nikoho ineho nehladali
z lasky moze vzniknut priatelstvo. Ja som chodila s jednym chalanom... a teraz sme velmi dobry kamarati... ja ho pokladam skoro za brata... a vela pre mna znamena... takze s lasky moze vzniknut kamaratstvo..
Z priatelstva moze byt laska, z lasky moze byt priatelstvo,ale nje AKO TAKE:....hm, ak ma inu chce na teba zabudnut,zazila som to..noo nemal inuu ale strasne mi pomahal ked mi bolo na nic a chcela som sa ho opytat ci to ece neskusime, ale neurobila som to a nelutujem...aa....preco ste sa vlastne rozisli???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
S bývalým som chodila vyše roka..a ostali sme super kamarátmi. Ak si dvaja ľudia super rozumejú, tak načo rušiť kontakty? A takto je to aj lepšie...
A troška som si už prečítala z textu..
Moc sa v tom nevyznám..
zistil som, ze cesty spat uz casto niet (povedal by som ze nikdy, ale cest vynimkam)
.... nom moja a co sa tyka teba... viem prestne ako ti je.. ver mi.... a poradila by som ti ... keby si chcela.... spolu sa mozeme o to teda aspon pokusit najst nejake riesenie... peretoze prestne viem , ako ti je... mozno si len namyslas ze ho lubis. ale ver mi, ze ja prezivam nieco podobne
inak nieco na tom je ze ta laska nehrdzavie, ale ja poznam kopec ludi(vratane seba ze) ktori spolu chodili a teraz su priatelia a v pohode si rozumeju...a co aj, ked zistia ze takto to medzi nimi neskripe tak v pohode..
je to o ludoch o tom preco sa rozisli ci v dobrom a tak podobne.
co sa teba tyka, on ma cca tiez asi tolko co ty.. a jedine co tu my mozme posudit je z hladiska veku a z toho vyplyva, ze na toto mas este cas..
viem ze sa to lahko vravi.. ale skus to naozaj neriesit..
je tu zakladka pride stredna potom vyska.. tych ludi, budes stretavat menej a druhych viac, ako tu niekto spomenul, je mozne, ze sa ti bude pacit este mnoho chalanov a zopar z nich ta bude i pritahovat.. je to laska??
mozno a mozno nie..
pocit bezpecia je tiez celkom prijemny, to verim, ale je to laska?? alebo sa ti len paci, ze clovek ktoreho mas rada //mat rad a milovat(lubit) je rozdiel!!// je pri tebe a chce ti pomoct..
teda vyckaj..
inu 15 dnova laska je ziadna laska.. v podstate by som o laske ani nevravel.. daj tomu cas.. a o par rokov si obaja uvedomite, ze nie ste len kamarati, alebo zistite ze ste najvacsi kamarati a nic viac
drzim palce, no snaz sa to teraz riesit co najmenej..nic nevyriesis a my ti tiez moc nepomozeme..
a z priateľstva môže vzniknúť láska a aj z lásky priateľstvo aj jedno aj druhé som zažila