na španielke... hm.. na svojej španielke som ich nedávno vymenil, lebo som nemohol počúvať španielku s 3 roky starými strunami... neviem, teraz sú v podstate nové, lebo som na tej gitare hral asi raz, odkedy som struny vymenil, ale pri bežnom hraní by som ich menil raz do roka...
na iných gitarách ich mením raz do jedného dvoch rokov...
ked popukajú ....ja som hrala mesiac na tej gitare ale struny pukali jedna radosť ...neviem čím to bolo možno mojim vášnivým hraním .......(na gitaru som sa učila hrať cca mesiac a vzdala som to
Tak... Keď hráš tých 5 hodín denne... Kým som sa ešte gitare aktívne venoval, menil som si nylonové D´Adario tak raz za 3 mesiace. Rýchlo strácajú zvuk. A kovové... Ako môže dať niekto na španielku kovové??? Normálne, že heréza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neriesil by som to, ja som menil na elektrike cca kazdy mesiac, ale to dostavala zabrat a ten bright tone sa dost stracal...
pri spanielke by som to neriesil. ked budes pocut, ze nemaju taky zvuk aky si predstavujes, vtedy vymen.
na iných gitarách ich mením raz do jedného dvoch rokov...
ja svoje "klasické" struny mením každé tri mesiace, čiže...