hm, nikdy to nebolo nič vážne, ale spomínam si, ako sa raz do mňa pustili s tým, že nenormálne veľa čítam.. no chápete to? veď TV nepozerám, tak čo ich to dlabe..
nie som kritizovaná za názory.. majú racionálny základ a zväčša sa stretnú s pochopením.
som kritizovaná, resp. napomínaná za úplné banality napríklad za to, že krájam zeleninu na mimo dosky, chodím behať o 11-tej večer a púšťam si hudbu počas spánku.
nejak príliš doma kritizovaná nie som... len stále počúvam, kedy si niekoho konečne nájdem (hlavne nech je to murár) a kedy budú moji rodičia starými rodičmi a že takmer všetky spolužiačky zo základky a zo strednej sú vydaté a už majú deti, len oni sa stále nedočkajú vnúčeniec atď.
ako najviac som kritizovana starkou, lebo vždy ked idem niekam von alebo aj do školy tak ma skritizuje že chod sa prezliect čo si si to obliekla .. a aj tak na to kašlem ..
naši pi...ujú, že nejem mäso a že som podľa mojej triednej výstredná a drzá, nedokážu pochopiť, že som bi a takéto voloviny.. raz mi prasknú nervy a hneď bývam v parku na lavičke
takmer za všetko .. ale najviac za to, že som "čierna ovca rodiny" čo sa vyznania týka ... proste nehltám Cirkevné drísty ... ja mám akoby svoje vlastné vysvetlenie náboženstva ... a oni to nechcú akceptovať ... v tom je kameň úrazu ...
za to, že žijem za všetko , aj za to, čo spravím dobre, že som to mala ešte lepšie ... za vlasy, za oblečenie, za to, že mi nechutí veľa druhov jedla, za hudbu .. , za zatiahnuté rolety, za muškátový oriešok, za tmu v izbe, za brutal biele nohy a bla bla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
tatko tak isto
-,-
som kritizovaná, resp. napomínaná za úplné banality napríklad za to, že krájam zeleninu na mimo dosky, chodím behať o 11-tej večer a púšťam si hudbu počas spánku.
komplexy komplexy???
A bratovi to tiež vadí že "zas čítam" -.- Akože to fest nechápem...