ale asi by som sa vlastne za každou otočila aj za tou pamelou.šak baywatch bol môj naj seriál a vidieť jednu z hlavných predstaviteľov by som som si nemohla nechať ujsť
pamela nic, ta lili ci kto to ani neviem kto je, amy predtym ako z nej bola drogova troska tusim nebola az taka zla, tearz by som sa za nou otocil ale rozhodne nie v "zaujme o krasu alebo nieco podobne" victoria, po tej urcite nie.. z tadialto by mi asi jedina vysla lady gaga..
Ani za jednou.... 1. Nechutne chudá (chudšia než ja =O ), 2. Za hermafroditmi sa neotáčam =D , 3. Za feťáčkami tiež nie , 4. ďakujem neprosím , 5. Na tej je viac plastiky ako prirodzenosti =D
a este za lili nie ze by ma nejak desilo to ze vyzera ako vypasene prasa, takych je....ale ked som vydela zabery jej megacelulitidy prislo mi zle....ako s nou mozu chlapi spat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
191 komentov
1.Victoria Backham -pomyslela by som si že bože,to je ale kostnatá fúria...
2.Lady Gaga -tej by som hodila do hlavy rajčinu,neznášam ju
3.Amy Winehouse -skúmala by som ten jej turban či čo to je..
4.Lilly Allen- zakričala by som na §u že sa mi páčia jej pesničky
5.A prsnatá Pam? Chytím záchvat smiechu a spomeniem si na moje oblúbené prirovnanie:
,,Tá je taká umelá ako prsia pamely anderson"
Dnes som trochu nevľúdna a agresívna.Ale čo už.
jednoznacne Amy ta je na rozdiel od ostatnych zaujimava a ma CIERNE dlhe vlasy
ani penis nema zly
inak erik... ty si schopný sa kvôli tým čiernym vlasom preniesť cez hocičo asi. aj cez taký ksicht.. brr
tak to potom za Winehouse.
Pamela má velké kozy, Victoria je zas malá a chrdá, Lady zas príliš crazy a nevšimnúť si takú socku ako Amy sa asi tiež nedá
ale Lili nezaujme ničím
2.lady gaga
3.pamelou anderson
uz len myslienka na ne my nahana hrozu