@sitnxan chcem kupit nieco co je dost drahe a preto bu som radsej v kamennej predajni ako zo zahranicia alebo cez eshop, je to krehke a necchcem riskovat mam len dylemu je to tak pol na pol k comu sa priklonit, jeden obchod mam blozko no druhy ma o 10€ lacnejsii produkt.
@drobec186 dufam ze si si objednala celu zbierku slovenciny a pokial musis riesit pri "dost drahej veci" dYlemu, ze je tam 10€ rozdiel, tak .... ale radsej nic, dnes uz nemam sil ani na sarkazmus... hod si mincou.. co takymto ludom poradit ine
@erjedna nebudem sa na slangovom birdzi zaoberat slovencinou, dilemu z vlastnej vole pisem s ypsilonom. Vobec neriesim cenu len som spomenula rzdiel ide mi o sluzby aby som nelutovala neskor, pre pripadne problemi..
obidva sú predražené....ale keďže som súrne potreboval slúchadla a nikde mi to nevychádzalo musel som ich objednať v datarte..za 10m objednávka čakala..zajtra zájdem do 21 .. pár výhod to má zas
tak zrovna alza je tiež dobre podražená... ešte aj ojebavaju s akciami
z nayka som objednaval pred 7 rokmi ntb.. vsetko v pohode... normalne to doniesol kurier. Este pomerne lacno ma to vyslo co som sa cudoval lebo nay s datartom su bezkonkurencne najdrahsi
@trtken ja som tiež za iné ako tieto dva pre mňa je datart s naykom asi najvácej predražený hlavne nayko ale ked musím tak musím mám na výber len tieto dva momentálne a hej obchod je ešte v pohode s cenami najlepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vyhni sa slovenským a aj europskym strankam, (niektore UK alebo madarske su relativne v poho)
dylema ale však nemusím ju za to hejtovat
ináč kupujem alza, lokálny eshop alebo ebay
z nayka som objednaval pred 7 rokmi ntb.. vsetko v pohode... normalne to doniesol kurier. Este pomerne lacno ma to vyslo co som sa cudoval lebo nay s datartom su bezkonkurencne najdrahsi