inak mimo temy teraz: kto je vlastne teraz admin?...lebo som dneska pozerala tam kde je kolonka "admini" ale nic sa tam nezmenilo, a pritom tomas nieco hovoril, ze vymazal adminov, ktori nic nerobia...
Na blondíny som nikdy nijako špeciálne neletel. Ale stačí mi vidieť peknú ryšavku a som mimo Jedna to aj využíva pretože vie že ryšavkám stále vyhoviem a všetko spravím.
@22 no chcela som tam toho zamotat viac,ale poehmsrala som anketku, ktoru mi nasa dobra teta adminka aspon o cosi doplnila...tak prepac, ak budem nahodou robit anketu, tak tam dam uz len farby vlasov a rysavu tam dam ako prvu... I SWEAR...ok?
co sa tyka tych blondacikov s modrymi ocami tak sa obzeram len za jednym a to je jedina vynimka inak blondaci sa mi uz davno prestali pacit ale tomuto jednoducho nedokazem odolat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mali tam byt moznosti aj pre zeny...ach jaj..no co uz so mnou?? nezabijete ma
Na blondíny som nikdy nijako špeciálne neletel. Ale stačí mi vidieť peknú ryšavku a som mimo Jedna to aj využíva pretože vie že ryšavkám stále vyhoviem a všetko spravím.
Ale tak zas zavisi od vela dalsich okolnosti...
@tukymukypyky ja som...
skor som klikol ako docital moznosti....
za zrkadlom!